Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Srcasto poluostrvo u Hrvatskoj opčinilo američke novinare: "Najlepše ulje, najbolje vino" VIDEO

Podeli

Poznati američki magazin za putovanja UltraTravel je u svom izdanju predstavio Istru kao jednu od destinacija koje se obavezno moraju posetiti u ovoj godini.

Istra se našla ponovo među najboljim destinacijama sveta. U novom izdanju UltraTravel magazin je izdvojio destinacije za koje kaže da moraju biti na svim mapama svetskih putnika za ovu godinu.

Na listi među najboljim se našla i Hrvatska, odnosno Istra. Među najboljim destinacijama se nalaze i Kejptaun, Valensija, Hong Kong, Oslo, Menhetn, Nešvil i Kjušu. Autor izdvaja Hrvatsku kao destinaciju sa najlepšim gradovima, a Istru kao bajkovito poluostrvo u obliku srca.

Istra koja osvaja putnike svojim pejzažima, gradićima na brežuljcima, romantičnim biciklističkim stazama, kao i kulinarskim doživljajima.

Osim toga, poznata je i kao carstvo tartufa, region vrhunskog maslinovog ulja i najkvalitetnijeg vina. Istra je takođe u poslednjim godinama sve popularnija i kao destinacija za organizovanje venčanja, što samo potvrđuje kolko je ovaj region sadržajan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4016 idi na stranu