"Džošuina karijera je ugrožena, ne sme opet da izgubi od Ruiza"

Entoni Džošua moraće dobro da razmisli o svojoj budućnosti u svetu boksa ukoliko ga u revanšu ponovo pobedi Endi Ruiz, rekao je promoter Edi Hern.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Al Bello/Getty Images
Photo by Al Bello/Getty Images

Endi Ruiz je 1. juna u Medison Skver Gardenu nokautom u sedmoj rundi savladao Entonija Džošuu i postao svetski šampion u teškoj kategoriji.

"Mnogo je pritiska na Džošui pred ovaj revanš. Ukoliko izgubi, njegova bokserska karijera će biti u jako lošoj poziciji. Posle poraza od Ruiza ostao je bez svih svojih pojaseva i imaće priliku da ih ponovo osvoji. Ponovo, ako izgubi od Ruiza i u drugoj borbi, moraće dobro do razmisli o svojoj budućnosti u boksu", rekao je poznati promoter Edi Hern.

Ruiz ima 29 godina i trenutno je svetski šampion u boksu, a do ove borbe sa Džošuom je došao nakon što je Džerel Miler bio pozitivan na doping testu.

"Ruizovo samopouzdanje je trenutno na izuzetno visokom nivou, dok je Džošua prilično uzdrman u ovom momentu. Mislim da je pre ove borbe bio isuviše samouveren, bio je ubeđen da mu niko ne može ništa. Tako smo dobili jednu od najvećih senzacija u istoriji boksa. Isto tako, dobiil smo fantastičnu boru za koju su zaslužni Endi Ruiz i Entoni Džošua"