MMA spektakl u Beogradu – "Hitman" i "Psiho" u "Pioniru"

Beograd će zadržati dah 4. novembra kada će se FNC, u saradnji s MMA Savezom Srbije, predstaviti beogradskoj publici.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FNC
Foto: FNC

Hala "Aleksandar Nikolić", poznata kao hala Pionir, postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim.

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir.

Savo "Hitman" Lazić, već poznat u svetu MMA s bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se s mladim borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije.

Veliku pažnju privući će sigurno i dugoočekivani revanš dve regionalne zvezde – Vase Bakočevića i Franciska Barija Kroate.

Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje, za sve koji se 4. novembra budu našli pod svodovima hale "Aleksandar Nikolić".

Foto: FNC
Foto: FNC

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA.

Jedan od trenutno najpopularnijih boraca mlađe generacije, Marko Bojković, već uveliko preti svom novom protivniku.

Hrvat Ivica Trušček, takođe, jedno je od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

Organizatori nas još drže u neizvesnosti, što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča, koji će sigurno privući veliku pažnju publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.