Pretnje pred MMA spektakl u Pioniru: "Cilj mi je da ga povredim"; "Borio se s konobarima"

Sevaće munje u subotu u hali “Aleksandar Nikolić” na FNC spektaklu, koji će biti organizovan u saradnji s MMA Savezom Srbije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FNC MMA
Foto: FNC MMA

Meč za titulu biće borba između Save "Hitmana" Lazića i mladog Nikole Joksovića.

Međutim, atmosferu su do usijanja 24 sata pre megdana dovele dve regionalne zvezde – Vaso Bakočević i Francisko Barija "Kroata" Panći!

"Kroata Panći je ljigavac, otkinuću mu glavu! Cilj mi je da ga povredim, neću se zadovoljiti samo pobedom, neka mu je bog u pomoći. Na svaki meč do sada je izlazio uz pesme Marka Perkovića Tompsona, a u Beogradu ne sme. Rekao sam mu da slobodno pusti Tompsona, ja sam celoj publici pokazivao srednji prst kada sam bio na njegovom terenu. Rekao je da ovde neće izlaziti iz hotela, da će ga čuvati policija, ali od mene ga neće sačuvati. Ovu borbu ne radim ni zbog para ni zbog slave, ne treba mi to, slomiću ga jer mrzim takve ljigavce", ispalio je otrovnu strelicu Vaso.

Nije prošlo mnogo usledio je brutalan odgovor.

"Ovo je sve posao, ali je postalo lično kada mi je rekao da će mi j**ati sve što mi dodirne kvaku u kući. Prebiću ga! Često govore da sam nacionalista i ustaša, a ja samo volim svoje, ali poštujem i tuđe. Publika će biti protiv mene, ali ja to u meču ne čujem. Vaso ima više mečeva, ali se borio s konobarima, sve je to smešno. Pobedio sam ga već i opet ću!",
rekao je Panći.

Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije i glavni 'krivac' za spektakl koji nas očekuje, zadovoljno trlja ruke.

"Ovo je do sada nešto neviđeno u srpskoj prestonici! Iako je u Srbiji obezbeđen direktan prenos na TV Arena Fight, kao i na emiterima u Sloveniji i Hrvatskoj, ostalo je svega nekoliko stotina karata za mečeve u hali 'Aleksandar Nikolić', koje će biti prodavane na dan meča na biletarnici Pionira", kaže Nikolić.

Foto: FNC MMA
Foto: FNC MMA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.