"Gospodin Dragan Antić je pretukao fudbalera Dinama iz Vranja"

Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” je objavio saopštenje i optužio predsednika i trenera FK Dinamo Vranje Dragana Antića da je pretukao igrača.

SVIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako se navodi, incident se dogodio 11. maja ove godine, tokom utakmice između Dinama i Spartaka iz Subotice.

“Predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice. Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu.

“Javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu”, dodaje se.

strana 1 od 2 idi na stranu