"Sinoć je bila pljačka, ispali smo naivni i previše pošteni"

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Partizana u 161. "večitom" derbiju rezultatom 2:0, a čelni ljudi kluba smatraju da je Zvezda bila oštećena.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zvezda se još u nedelju uveče pobunila, kada je Mitar Mrkela naveo da je Zvezdi poništen čist gol.

Na vanrednoj konferenciji za medije, Zvezdan Terzić je potvrdio njegove reči i istakao da je onako loša Crvena zvezda umalo pobedila Partizan.

"Oni su se sedam dana bavili samo penalom protiv Inđije. A Zvezda je jasno izašla sa stavom da nama ne treba takva pomoć, da se zalažemo za VAR. Imamo najjači tim, nama ne treba taj penal. Ali oni su pravili taj pritisak, da je on i prešao na Jovanovića"

"Rekao sam Jovanoviću da ne volim što ti sudiš, jer si ti poznat kao Partizanov sudija, ali on je zloupotrebio. Videli smo da je poništen čist gol Crvenoj zvezdi. Uz direktnu pomoć sudije, Partizan je pobedio meč. Onako loša Crvena zvezda bi pobedila sinoć Partizan"

"Mnogo grublji kontakt Tavambe i Manojlovića je okrakterisan kao normalan i tada nam je Partizan oteo titulu. To zaboravljaju. Ispali smo naivni i previše pošteni, sinoć je bila pljačka"

"Zvezda ne koristi pare od države, Zvezda 92 odsto prihoda dobija iz inostranstva, mnogo više dajemo Srbiji, nego što dobijamo od nje"

"Ne bežimo od naše odgovornosti. Ovde nema opuštanja, svaki dan je novo dokazivanje. Duboko sam razočaran igrom Crvene zvezde, ali ne možemo da ne odgovorimo na onakvo spinovanje javnosti", rekao je Zvezdan Terzić.

strana 1 od 2 idi na stranu