Toti: Da me sad zovu iz Rome, ne bih se vratio

Bivši kapiten Rome Frančesko Toti poručio je da za sada nema nameru da se vrati u Romu

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Giampiero Sposito/Getty Images
Photo by Giampiero Sposito/Getty Images

Nekadašnji reprezentativac Italije je nedavno postigao dogovor sa menadžerskom agencijom iz Londona, "Stelar Grup" čiji su klijenti Garet Bejl i Adam Lalana.

Toti želi da otvorio organak agencije u Rimu, a u međuvremenu je dao intervju za jedan italijanski radio u kojem je pričao i o aktuelnom trenutku Rome.

Kada su ga pitali da li bi se vratio da radi u klubu sa "Olimpika", rekao je da to ne bi uradio.

"Kada krenem jednim putem, obično završim istim. Kada bi me sada neko pitao da se vratim u Romu, to bi me stavilo u tešku poziciju, ali odgovorio bih negativno jer želim d apoštujem svoju odluku da krenem ovim putem. Želim da iskustvo prenosim na mlađe igrače", rekao je Toti.

Poslednjih dana u Italiji se priča dosta o tome kako teksaški milijarder Dan Fridkin, glavni čovek za "Tojotu" u SAD, želi da kupi akcije Rome. Došlo je i do sastanka njegove delegacije sa prvim čovekom Rome Džejmsom Palotom.

"Ne znam da li će ti Amerikanci doći, imam sumnje u sve to, jer kada neko stavi svoje prste na Romu, teško mu je da je pusti. Znam to dobro, ali nadam se zbog svih navijača Rome kojima i sam pripadam da će predsednik i svi u klubu učiniti sve da osvojimo trofeje", rekao je Toti.

strana 1 od 2 idi na stranu