"Horde zla" postrojile trenera i igrače Sarajeva: "Razumem revolt navijača" VIDEO

Feđa Dudić, trener fudbalera Sarajeva, imao je žustar sukob sa navijačima.

LNIzvor: B92
Podeli

* Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera

Nakon što smo videli objašnjavanje navijača Partizana sa fudbalerima u Srbiji, u Bosni i Hercegovini je kroz slično morao da prođe trener.

Fudbaleri Sarajeva doživeli su dva vezana poraza posle tri uzastopne pobede na startu nove sezone u Premijer ligi, a to nije prijalo navijačima koji su bili na tribinama u Kaknju gde je Igman neočekivano slavio sa 2:0.

Nakon što su "bordo" igrači ostali bez bodova, iako su od 55. minuta imali igrača više, navijači popularne "Horde zla" su iskazali nezadovoljstvo, a prvi na udaru bio je trener Feđa Dudić, koji je prvi prišao tribini, odakle je imao žustru raspravu sa navijačima, koji su vikali sa ograde.

"Normalno da nije lako. Razumem revolt navijača. Hajde, prvu utakmicu nam progledaju kroz prste i nagrade nas aplauzom, ali jednostavno ne možeš ovako da igra. Evo ja sam za prvu utakmicu preuzeo odgovornost. Ali, definitivno sada moramo svi da budemo samokritični. Do mene je najmanji problem",
rekao je Dudić i dodao:

"Ja kad budem ovde prvi put višak, ja odmah odo', takav sam bio u svim klubovima. Jednostavno, moramo da se pogledamo u lice i da svako pogleda samog sebe. Ovo definitivno nije bilo dobro. Čestitam Igmanu i ne znam... Nemam šta više da kažem u ovom trenutku više".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu