Zvezda povlači "jedanaesticu" u čast Dragana Džajića

Skupština fCrvene zvezde potvrdila je odluku Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u čast Dragana Džajića.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Nema reči kojima bih mogao da zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni", rekao je Džajić na vanrednoj sednici Skupštine Crvene zvezde, prenosi klub.

Dres sa brojem 11 je treći koji su crveno-beli povukli iz upotrebe posle broja 12, posvećen navijačima Crvene zvezde, i broja 26, koji je povučen nakon smrti Gorana Gogića.

"Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljstvo ste mi učinili"
, naveo je Džajić.

Ovo znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će nositi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.