Fudbaler Barnlija završio u beogradskoj bolnici – ni doktori ne znaju o čemu se radi

Selektor selekcije naših komšija potvrdio da je Darko Čurlinov primljen u bolnicu i da se njegovo stanje trenutno ne može utvrditi najjasnije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia.rs
Foto: Profimedia.rs

Reprezentativac Severne Makedonije Darko Čurlinov zbrinut je u beogradski Klinički centar zbog, kako navode mediji u Severnoj Makedoniji, sepse.

"U ovom trenutku njegovo stanje je takvo da ni doktori ne mogu da daju preciznu informaciju", naveli su mediji u Makedoniji.

Situaciju sa fudbalerom novog premijerligaša Barnlija približio je jasvnosti u Makedoniji selektor reprezentacije Blagoja Milevski.

"Čurlinov je u bolnici u Beogradu. Za sada, ne postoji precizan odgovor o čemu se radi. Doživeo je trovanje ali se ne zna da li je to posledica problema sa zubima ili anestezije", rekao je selektor Severnih Makedonaca.

"To može da dovede do trovanja krvi, sepse. Nadam se da je najgore iza njega. Verujem da će uskoro izaći iz bolnice i da će sve biti u redu", kaže Milevski.

On je takođe potvrdio da Čurilov neće biti na raspolaganju reprezentaciji za kvalifikacione mečeve sa Ukrajinom i Engleskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu