Stolica o periodu u Partizanu: Platili smo visoku cenu

Srpski trener Ilija Stolica postao je novi trener ekipa Trenčina iz Slovačke, govorio je o svom periodu koji je proveo na klupi Partizana.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bivši trener crno-belih je u intervrjuu za Sport klub rekao je kako je proveo period kada je radio na mestu glavnog trenera Partizana.

"Odlaskom u Partizan završio sam ciklus rada u Srbiji. Znalo se i to pre potpisa ugovora, ma kako mandat bio završen. Hteo sam na zapad, bliže kvalitetnim evropskim klubovima. Kluba crno-belih velika je škola za mene, izašao sam, zajedno sa saradnicima, bogatiji za veliko iskustvo. I ako je trebalo da se plati cena, a mi smo je okrutno platili, neka bude. Pripisaću sve težini i izazovima specifičnog posla, kakav je trenerski.“, rekao je Stolica.

Ostao je Ilija Stolica dužna svim navijačima analizu svega učinjenog za njegovo vreme boravka u klubu, koje nije dugo trajalo.

"Nikakva naknadna pamet ne postoji, niti je priznajem. Iskustvo, ma kakvo bilo, dobro dođe u karijeri. Čovek prolazi kroz mnoge faze, život priznaje isključivo naučene lekcije. Imamo zadatak da se borimo, da nas i okruženje učinimo boljima.“, zaključio je sadašnji trener Trenčina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu