1. "Naučio sam mnogo iz svojih grešaka. Ne bih naučio sve lekcije da se nisam tako ponašao. Radili smo šta je bilo potrebno za pobedu. Nije bilo legalno, ali ne bih ništa promenio – bez obzira da li je gubljenje mnogo novca ili što sam od heroja postao nula", rekao je Armstrong za NBC.

  Kada je trebalo da razmislja, nije razmisljao, a sada pravda to sto nije razmisljao iskustvom kroz koje je sebi ukazao da je cinio pogresno, iako na kraju kaze da nista ne bi menjao. Sto u prevodu znaci: "Opet bih, jer jer sam greskom mnogo naucio."
  Cim bi opet i cim pravdas svesno losu odluku stecenom mudroscu, nista ti nisi naucio. Jezim se od ovakvih ljudi.
  (Glupost kod nekih ljudi je bezgranicna, 1. jun 2019 20:51)

  # Link komentara

 2. Na Vuelti prošle godine tri etape za redom u Pirinejima i niko dopingovan. Mame i bake im od kuće poslale sarmice za zeljem i oni se oporavili.

  Djiro ove godine voze po snegu. Valjda jedu burek ove godine.

  Postavljaju zbog svog biznisa pred sportiste neljudske uslove a onda se zacude kada se dopinguju. Ne branim ga ali organizatori i timovi si krivci koliko i biciklisti.
  (Nemanja Bjelica, 24. maj 2019 19:36)

  # Link komentara

 3. mozda je ostetio biciklizam ali kao takmicarski sport koji gledamo na tv ali mi koji smo ga gledali znamo sta je biciklizam i zavoljeli smo ga preko njegove borbe od covjek bolesnog od raka do sampiona. gledajuci njega dok vozi postao sam jedan od mnogih koji su kupili biciklo i poceli da voze po brdima i planinama oko svog grada i uopste.
   (vozi misko, 24. maj 2019 16:02)

  # Link komentara

 4. Biciklizam, dizanje tegova i većim delom atletiku treba zabraniti dok se ne nađe način da se samo 100 % čisti sportisti takmiče !
   (Arsa, 24. maj 2019 15:12)

  # Link komentara

 5. Lensa su kao otkrili a hiljade drugih americkih sportista ostade sakriveno..
  leflop cist primjer.. mozda za 20godina ali sad dok donosi kes toj industriji(nba) nista od toga..
  serena bizon vilijams,vestbruk... itd itd.. ali to je amerika,njima je dozvoljeno..
   (Madridista, 24. maj 2019 14:11)

  # Link komentara

 6. I ostali su!
  (wvw, 24. maj 2019 13:44)

  # Link komentara

 7. “Одлучио сам да останем.” Дефинитивно је био један од највећих спортских хероја на свету и то неоспорни херој. Изашао из болести и кренуо да побеђује, апсолутно филмска прича. Верујем да је много људи који су боловали од тешких болести самом својом појавао “лечио”, давајући им наду да и они могу да се опораве и наставе да живе квалитетан живот, као што је он успео. Али пут који је изабрао је апсолутно убио бициклизам као спорт, толико га убио да је питање да ли ће људи више икад веровати да је у бициклузму могуће победити без допинга. Наштетио је и спорту генерално, јер се “радио” хемијом и свима редом смејао у лице, од навијача, преко спортских противника, до спонзора. Дакле, апсолутни антихерој, апсолутни. Једна од најмрачнијих личности спорта, икад.
  (минг, 24. maj 2019 13:40)

  # Link komentara