1. Wilder je vec izgubio od Fjurija i to je on znao po zavrsetku borbe,vidite njegovu reakciju,zbog uverljivog knockdawna su poklonili nereseno.
  (Vince Carter, 5. jun 2019 16:28)

  # Link komentara

 2. Au sta covek napisa :). Slazem se da velika kolicina misica trazi jako puno kiseonika, ali reci da je bolje imati visak masti nego visak misica je suludo, kljucno je napraviti balans izmedju kondicije i mase misicia i to je onda idealno, ako je kondicija manja treba smanjiti kolicinu misica a ne dodavati masti ali je idealno imati kondiciju koja moze da isprati misice sto je jako tesko postici. Pravi primer za to je Darko Stosic UFC borac ogromna kolicina misica koja nije ispracena adekvatnom kondicijom za toliku masu misica i za njega je u ovom trenutku bolje i manje misica ali dovoljno kondicije nego kao sto sad ima pa je nedavno u 3 rundi disao na skrge i izgubio borbu zbog manja kondicije, jer sa snagom je dominirao nad protivnikom... Masa ipak nije mama :)
  (neutralni fels, 05. jun 2019 14:42)

  Neverovatno mi je drago sto je Stosic izgubio. Tako arogantan i nadmen lik, a bez ikakvog pokrica. Pazi, on prica kako u Srbiji nema adekvatnog sparing partnera. Rade Petkovic ga bacao kao krpu, a Veljko Piljikic, muz Seke Aleksic, ga je nalupao kao kantu na boksu. Cak ga je i Rakic zvao u klub u Becu gde on trenira i nasao mu posao na vratima nekog kluba. Ovaj otisao na jedan trening, popio batine i nije se vise vracao. Kune se u Mirka Filipovica koji ima prepotopske nacine spremanja boraca. Uostalom, vidite gde je danas Rakic, a gde Stosic. Pozdrav.
   (Kukatilo, 5. jun 2019 15:43)

  # Link komentara

 3. AJ će se,vratiti. Wajdlera nema ko da dobije do kraja karijere.
  (Aca, 5. jun 2019 15:35)

  # Link komentara

 4. 1.april 1972- 31.mart 1973 bio u ringu 84 runde e to je kondicija i snaga. Mo.Ali
  (barbarez, 5. jun 2019 15:35)

  # Link komentara

 5. Poklopi se i ćuti
  (Petar Macen, 5. jun 2019 15:26)

  # Link komentara

 6. Evo prijatelju napisao sam ti kako treba da izgleda teškaš ala Ortiz. AJ sa ovakvom građom jednostavno ne moze da boksa 12 rundi i protiv Vladimira imao je istu situaciju kao protiv Ruiza. Jednostavno mora redukovati mišiće pa kako god.
  (barbarez, 5. jun 2019 15:13)

  # Link komentara

 7. Mec nije namesten,kruzi prica da je Joshua 8 dana pre borbe tesko nokautiran na sparingu i da nije smeo ovako brzo da ima borbu,sto je verovatno i tacno jer je padao od udaraca koji su mu padali na vrh glave,na primer od Povetkina je primao i cistije udarce pa nije ovako padao.
  (Vince Carter, 5. jun 2019 15:01)

  # Link komentara

 8. Džošua će u najvećem I najbrutalnijem meču u istoriji boksa dokazati da je najveći ikada. Jedan je Džošua!
  (Tadija, 5. jun 2019 14:59)

  # Link komentara

 9. Kakvi mišići, teška kategorija je maraton treba mu malo masti, ovi ga mišići pojedu u svakoj ozbiljnijoj borbi i tako ostane bez daha i gubi koncentraciju i ima dezorjentaciju zbog manjka kisika u mozgu.Luis Ortiz ima idealnu građu za teškaša i Tayson se ponovo dobro dotjerao.
  (barbarez, 05. jun 2019 14:21)

  Au sta covek napisa :). Slazem se da velika kolicina misica trazi jako puno kiseonika, ali reci da je bolje imati visak masti nego visak misica je suludo, kljucno je napraviti balans izmedju kondicije i mase misicia i to je onda idealno, ako je kondicija manja treba smanjiti kolicinu misica a ne dodavati masti ali je idealno imati kondiciju koja moze da isprati misice sto je jako tesko postici. Pravi primer za to je Darko Stosic UFC borac ogromna kolicina misica koja nije ispracena adekvatnom kondicijom za toliku masu misica i za njega je u ovom trenutku bolje i manje misica ali dovoljno kondicije nego kao sto sad ima pa je nedavno u 3 rundi disao na skrge i izgubio borbu zbog manja kondicije, jer sa snagom je dominirao nad protivnikom... Masa ipak nije mama :)
   (neutralni fels, 5. jun 2019 14:42)

  # Link komentara

 10. Kakvi mišići, teška kategorija je maraton treba mu malo masti, ovi ga mišići pojedu u svakoj ozbiljnijoj borbi i tako ostane bez daha i gubi koncentraciju i ima dezorjentaciju zbog manjka kisika u mozgu.Luis Ortiz ima idealnu građu za teškaša i Tayson se ponovo dobro dotjerao.
  (barbarez, 5. jun 2019 14:21)

  # Link komentara

 11. Velika steta da takav sampion izgubi olako i naivno!! Morao je vise da trenira, vezba kombinacije, bolje se hrani i spremi taktiku za nizeg protivnika. Naravno da bude jos jaci i misicaviji, jer tako ga ja najvise volim. Sportski pozdrav!
  (Jon Bon Jovi, 05. jun 2019 13:54)

  Voliš ga jakog i mišićavog?
  Baš dvosmisleno.
   (Srbin x2, 5. jun 2019 14:09)

  # Link komentara

 12. Velika steta da takav sampion izgubi olako i naivno!! Morao je vise da trenira, vezba kombinacije, bolje se hrani i spremi taktiku za nizeg protivnika. Naravno da bude jos jaci i misicaviji, jer tako ga ja najvise volim. Sportski pozdrav!
  (Jon Bon Jovi, 5. jun 2019 13:54)

  # Link komentara

 13. Nisam fan Anthony joshue ali ocigledno je da se sve montiralo za dva meča .

  Sledeci meč bice jako brutalan i brz u korist Joshue. Pozdrav
  (Dragan, 5. jun 2019 13:49)

  # Link komentara

 14. Ja mislim da ovde nije po sredi ni nameštanje ni loš dan jednog ili odličan dan drugog već je AJ jednostavno potcenio protivnika...to se može možda raditi u timskim sportovima ili šahu, u sportu gde te jedan precizan udarac može poslati u bolnicu na par meseci ne može nikako.
   (CJC, 5. jun 2019 13:42)

  # Link komentara

 15. Kakav je bio u borbi sa Klickom po pitanju misica i fizicke spreme, sada je bio tuga.
   (vojkan85, 5. jun 2019 13:37)

  # Link komentara