Peta uzastopna pobeda odbojkaša Srbije

Odbojkaška reprezentacije Srbije pobedila je u portuglaskom Gondomaru Kinu sa 3:1 u poslednjoj utakmici trećeg vikenda Lige nacija.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Сад их дижете у небеса, а после почетних пораза сте их омаловажавали и пљували најстрашније. Колико смо само искомплексиран народ, уз мали проценат оних што размишљају својом главом и немају проблем са сагледавањем околине и стварности.
  Србија овде игра са трећим саставом, и победе које су дошле су фантастичан резултат. 30 година последњих смо у најгорем случају међу 10 најбољих на свету, често и први (мада могли смо и чешће), а најчешће међу 5. Никад нећу престати да верујем да смо нација одбојке, кошарке и ватерполоа (пре свега) и да кад играмо са најјачим саставом спадамо у једне од главних фаворита. Кад играмо са оваквим саставом нисмо фаворити, али никад никоме нећемо бити топовско месо. Генерације играча које су играле пре, ови што играју сад и они што долазе кроз култ репрезентације развијају се са свешћу да смо ми једни од најбољих, али да се то оправдава само приступом игри и заједништвом.
  Вратили смо тај безобразни спортски дух себичности кад не даш противнику да победи, јер то желиш ти. У једном моменту смо то изгубили, али се вратило са доласком Николе на клупу.
  И сад да изгубимо све до краја, ја знам да смо међу најбољима и никад их нећу пљувати, јер никад нису издали моје поверење, увек су се максимално борили и давали све од себе, а то је оно што се тражи од свих репрезентативних селекција у свим спортовима.

  Зато ова генерација може да осваја најсјајнија одличја у наредних 15 година, кад закораче на главну сцену, сад су само провирили.
  (Хаџи, 17. jun 2019 09:51)

  # Link komentara

 2. @riva pa vi ocito pratite
  (kompleksi, 16. jun 2019 19:20)

  # Link komentara

 3. @ Riva
  Smaraš sa svojom kliničkim komentarima. Samo vidim da pratiš našu reprezentaciju iz utakmice u utakmicu. Ako, i treba. Bolje nego svoje pacere koji gube od "velesila" Madjarske i Tunisa.
   (Smeh, 16. jun 2019 19:20)

  # Link komentara

 4. Bravo odbojkaska nacijo. Ceo svet vas prati.Kao i odbojku. Ali mi cemo ipak ostati kod nogometa
   (Riva, 16. jun 2019 19:09)

  # Link komentara

 5. Cuvaj se svete plave cete!
   (Colo, 16. jun 2019 19:07)

  # Link komentara

 6. Juče pljuvačina a danas kada krenu pohvale......
  (wve, 16. jun 2019 18:57)

  # Link komentara

 7. Браво, момци! Чека нас сада тежак викенд против домаћина Италије, светског шампиона Пољске и Аргентине. Далеко је Фајнал 6, није то ни циљ, али ови момци су победама притв Бразила и Канаде показали да могу да се носе са најјачима и само нека наставе храбро. Игра и напредак су најбитнији!
  (my way, 16. jun 2019 18:52)

  # Link komentara