1. 2-2 &3+ .Kvota 35.
   (Dragi, 25. jul 2019 16:29)

  # Link komentara

 2. nijedan klub iz skandinavije nije iznad nivoa srpskog fudbala
   (veljo gegelj, 25. jul 2019 08:21)

  # Link komentara

 3. Ako Čukarički bude igrao svoju igru, a kad to kažem mislim na otvorenu utakmicu, ako budu napali od početka, na obe utakmice može Moldeu da zabode po 3-4 gola, koliko može da primi to ne znam i da li može da primi neki manje, ni to ne znam, ali Molde ima slabu odbranu, čak i za srpski nivo fudbala.
  S druge strane ako budu igrali na rezultat, neku mrtvu utakmicu, onda ispadaju sigurno i lagano.
  (Valerij, 25. jul 2019 02:12)

  # Link komentara

 4. Samo nase ekipe idu na nerijesen rezultat...
   (dai, 24. jul 2019 23:21)

  # Link komentara

 5. Zvezda je pobedila Liverpul.. Kakav nivo ima taj deMol..
   (major gaspar, 24. jul 2019 21:52)

  # Link komentara

 6. Iskreno mislim da je Zvezda mnogo jaci tim od Moldea, a verujem da je i Partizan kvalitetniji. Tako da Cuka, osim nedostatka iskustva, nema neki minus u odnosu na Molde. Mislim da sanse postoje. Ne treba da precenjujemo nase timove ali zasto da se potcenjujemo? Uostalom Cuka je dala osam golova u prvom kolu kvalifikacija. Kakav god da je protivnik danas nikome nije lako dati toliko golova.
   (Luka, 24. jul 2019 21:38)

  # Link komentara

 7. Samo igrajte kako znate i ne brinite se za nivo Moldea. Ekipe iz Norveške ne spadaju ni u evropski prosek, tako da govoriti da je neka njihova ekipa iznad ili ne nivoa srpskog fudbala nije baš ispravno. Oni su ovako dosta poznati i praćeni jer čujemo za njih u kladionici, na TV, ali plašiti se takvih ekipa nije dobro. Upravo smo imali primer Radničkog iz Niša, trener i igrači su govorili, te Flora ovakva, te onakva, te samo da odigrano nereseno na njihovom terenu i kuda ih je to odvelo, odvelo ih je u poraz. Umesto da su hrabro i ofanzivno nastupili u prvom meču, oni su nešto "taktizirali". U revanšu, tek kada je Flora izjednačila na 1:1, tek tada su krenuli u napad, odmah su dali drugi gol i stvorili par velikih šansi. Tada se videlo da je ekipa Flore, gotovo poluamaterska, ali trener i igrači su to shvatili tek zadnjih 10-ak minuta. Dakle, dvomeč treba igrati hrabro od 1. minuta, doći će i posed lopte kao što je Molde imao protiv Zenita (inače, a šta je tu toliko strašno i čudno)... Nadam se da će Čukarički smoći snage i pokušati da se plasira u grupnu fazu LE. Srećno!
  (Milan, 24. jul 2019 19:48)

  # Link komentara

 8. Ko protiv Reala da igra.
  (Nagai Nagayoshi, 24. jul 2019 19:10)

  # Link komentara

 9. Ne znam, mislim da i sami sebe potcenjujemo previše, ok Molde je dobra ekipa, imaju iskustva igranja Evrope ali ekipa koja vredi 10ak miliona uopšte nije na nekom velikom nivou, pa čak i Čukarički ima skuplji tim od njih.
   (SUPERMAN, 24. jul 2019 18:44)

  # Link komentara