1. Klub koji ne postoji ni 10 godina,ako i toliko,vec ima bazu vernih navijaca koji ih prate na gostovanja?? Razmislite malo. Naravno da uprava placa te ljude da idu na utakmice i da navijaju na stranom jeziku. Dakle prva i jedina provokacije dolazi iz uprave TSC-a
   (Smoljo, 21. avgust 2019 09:42)

  # Link komentara

 2. Ja kad procita ovo nemogu da verujem. Da na mađarski navijaju. Prvo igraci koji igraju za bačku većina razumu srpski. A i tud ima politike provociranje većinom preko sporta svese povlaci to se oduvek radilo. Zato treba da sudija reaguje da prekine mec i da udajii te navijače ja kako znam u Srbiji na javnim sportskim takmičenjima je srpski jezik ali kod nas sve može osim drugim državama. Pitam se dali Srbi u u mađarskoj naprimer baje gde ima dosta Srba dali na utakmici navijaju na srpski cisto sumnjam.
  (zdravkogf, 20. avgust 2019 17:53)
  ---…--

  Пусти ти ове што певају на мађарском. Него шта ћемо са онима којим, тобож, говоре српски, а писање, граматика, па и говор, су блага катастрофа. Знаш ли такве?
  (ајде, 21. avgust 2019 02:37)

  # Link komentara

 3. Ja kad procita ovo nemogu da verujem. Da na mađarski navijaju. Prvo igraci koji igraju za bačku većina razumu srpski. A i tud ima politike provociranje većinom preko sporta svese povlaci to se oduvek radilo. Zato treba da sudija reaguje da prekine mec i da udajii te navijače ja kako znam u Srbiji na javnim sportskim takmičenjima je srpski jezik ali kod nas sve može osim drugim državama. Pitam se dali Srbi u u mađarskoj naprimer baje gde ima dosta Srba dali na utakmici navijaju na srpski cisto sumnjam.
  (zdravkogf, 20. avgust 2019 17:53)

  # Link komentara

 4. @Dada

  U normalnoj zemlji provokacija je kad nekog vređaš, udariš, prozivaš pogrdnim imenima. A ne kad pevaš na drugom jeziku. Pa i Delije su ko zna koliko puta na evro utakmicama pevali O bella ciao i slicne strane pesme.

  Apsolutno je nebitno ko na kom jeziku peva, ko se kako izražava, ko se kome Bogu moli, dok poštuje ZAKON REPUBLIKE SRBIJE. Mnogo su veći problem tzv. navijači Zvezde i Partizana koji prave izgrede pa normalni navijači ovih klubova ne mogu na utakmice od njih.

  A uzgred: radujem se ako je to tačno, ako je stvarno neko iz Mađarske ušao kapitalom u srpski fudbal, jer je to presedan koji dokazuje da se ipak srpski fudbal menja ka poštenijem sistemu vrednovanja. Čim se nekom sa strane isplati da troši pare na to. Kamo sreće da ulože Bugari ili Grci u npr. Radnički Pirot ili Dubočicu...
  (Čeda, 20. avgust 2019 13:39)

  # Link komentara

 5. @Павке

  A otkad je to mađarski ilegalizovan u Srbiji?
  (Granota, 20. avgust 2019 09:26)

  # Link komentara

 6. U kojoj drzavi ima da navijaci pevaju na stranom jeziku? Ovi ljudi navijaju na madjarskom i to je za mene neverovatno. Ok, madjarske pare, madjarski lobi, ali rukovodstvo ovog kluba koje je vrv formiralo ovu navijacku grupu i koji je finansira, treba da shvati da te ljude izlaze velikom riziku. Nisam za nasilje, ali sta mislite sta ce biti kad dodju npr navijaci rada u backu topolu? Grobari, delije... Bas provokacija ovo pevanje na madjarskom
  (Dada, 20. avgust 2019 08:44)

  # Link komentara

 7. bosanski Temerin
   (joaquin, 19. avgust 2019 23:53)

  # Link komentara

 8. Само ви навијајте на мађарском..... ово је тек почетак!
   (Павке, 19. avgust 2019 23:07)

  # Link komentara

 9. Vatrenim navijačia TSK-a smeta što imaju "imenjaka" u komšiluku :D
   (NSslaninar, 19. avgust 2019 22:55)

  # Link komentara

 10. Zaista gluposti...
  (SrbinMusliman, 19. avgust 2019 22:39)

  # Link komentara

 11. Nekome smeta uspeh "malih" klubova. Sramota za sport.
   (Migo, 19. avgust 2019 22:23)

  # Link komentara

 12. Мангупи нападају симпатизере, бакице и декице...
  (Decko.sa.tribine, 19. avgust 2019 22:22)

  # Link komentara