1. I dalje pojma nemam kako da počnem...Danas se probudio reko možda noćna mora,ali ne..Obožavao sam kako je igrao..E,to je sudbina!Mnogo tužna sudbina..Nije im se dalo,a posebno njegovoj ćerki sa samo 13 godina...
  (Milan Sd, 27. januar 2020 17:26)

  # Link komentara

 2. Ništa bez snimanja telefonom.
  (Zombi apokalipsa, 27. januar 2020 12:04)

  # Link komentara

 3. @Ne mogu ni da zamislim taj osecaj svesnosti da ces umreti, u trenutku kada helikopter pocinje da pada. A imas 13 godina... Tuzna vest, zaista.
  (Nikola, 27. januar 2020 07:36)
  Kažu da nisu znali da padaju, da su samo udarili u liticu. Verovatno nisu znali šta se dešava.
   (Leonida, 27. januar 2020 11:10)

  # Link komentara

 4. @bmiles...Kakve veze Gremi ima sa ovim? Pa zivot ide dalje. Ljudi ginu i umiru svaki dan ali svet gura dalje. Meni kad je otac umro nije uopste bilo vazno da li ce neko doci na sahranu i da li ce biti iskreno tuzan, jedino sto je bilo vazno jeste da mog oca vise nema, da me vise nikad nece zagrliti a da li su taj dan prodavnice radile, da li je gsp vozio, to je nebitno a cak i da je ceo svet stao na dan kad mi je tata umro nista ne bi pomoglo. Kobiju treba odati priznanje u nastavku razvoja svetskog sporta to je sigurno a da li ce se Gremi odrzati, to je potpuno nevazno.
   (Lasko, 27. januar 2020 09:46)

  # Link komentara

 5. tuga RIP
   (jlna, 27. januar 2020 09:13)

  # Link komentara

 6. Sto ne bi smelo biti uopste dozvoljeno..helikopter ne bi nikako smeo da se koristi za privatne svrhe bez obzira koliko imas para.. Veoma opasna I bucna stvar
   (dzoni, 27. januar 2020 08:21)

  # Link komentara

 7. Ne mogu ni da zamislim taj osecaj svesnosti da ces umreti, u trenutku kada helikopter pocinje da pada. A imas 13 godina... Tuzna vest, zaista.
  (Nikola, 27. januar 2020 07:36)

  # Link komentara

 8. Skamenjen i sokiran ovom tuznom vescu!Ali za USA veliki minus!Nagrada Gremi se odvija upravo u dvorani gde je Kobi igrao zario i palio punih 20 godina.Sramota! Zar se nije moglo odloziti ili odabrati drugu dvoranu bar ne pevati!?
  Ali Dzo i to je Amerika,zar ne!?Show must go on!Nista vise nije sveto.Koliko je bezvredan ljudski zivot i gde se izgubio moral ljudske vrste!?
  Porodici Kobija moje duboko saucesce, R.I.P. legendo!
  (bmiles, 27. januar 2020 03:56)

  # Link komentara

 9. Bem ti Zivot,tačno je da treba da nam bude zao kad bilo koji Zivot napusti ovu našu planetu ali ih neprimećujemo,to je ljudska priroda.Ali Kobi je stvarno bio Legendaaaa Sportista i Čovek humanista,kako reći čoveku koji je imao sve da je otišao na bolje mesto?Legendo tuzno je zbog tebe ali zasto je i mali andjeo morao sa tobom i ta druga devojcica isto??????
  (Sims, 27. januar 2020 02:28)

  # Link komentara

 10. Sta ti je zivot... jedno obicno s r * nj e !

  PU
  (Stefan COYG, 27. januar 2020 02:16)

  # Link komentara

 11. Brat nas! Nikad necu zaboraviti kad je na OI u Pekingu dok su druge NBA zvezde uobrazeno sedele u hotelima,on isao na sva borilista i upoznavao se sa drugim sportistima... Slikao se sa svima i potpisivao autograme...Velikan,u svakom smislu... Nisam fan Americkih sportista,ali njega sam bas dozivljavao kao svog.. Nije zasluzio nesrecu,a kamo li ovo!
  (satelit, 27. januar 2020 02:04)

  # Link komentara

 12. Ne znam odakle da počnem i kako da završim ovu tragediju ali znam da si bio moj jedini idol pored Majkla, istina klinac sam bio kad je bila njegova era ali za tebe sam bio spreman u po noći da ustanem, uživanje je bilo gledati te, ta lepršava i pomalo sebična igra, neverovatna kombinacija elegancija drskost i želje za pobedom ali to te i dovelo do istinske legende, taj čuveni osmeh na licu i ruke u dresu na tajm autu. Čak si se i divio sportistima baš na koje se i ja divim, Lionel Mesi, Novak Đoković, Jokić itd... Radmanović te je naučio da odbrusiš sudijama kad bi te iznervirale s psovkom znamo vec svi jer ko ih j*** oni to ne kapiraju hehe... Ćao majstore, legendo i ratniče i čuvaj svog anđela gore sad ste možda na nekom boljem lepšem putu
   (kiam, 27. januar 2020 01:34)

  # Link komentara