1. (detektiv kokni kol, 12. februar 2020 22:04)

  Skoro je u jednom intervjuu bivši trener RK Partizan, Aleksandar Brković, izjavio da je Samsonenko prvobitno bio zainteresovan za jedan klub iz Srbije (nije rekao koji), ali da su mu razni mešetari tražili gomilu para, kako bi pokrpio neke njihove prohteve. Za razliku od Srbije, u Skoplju je dočekan raširenih ruku. Ostalo je istorija.
  (Jay, 12. februar 2020 23:22)

  # Link komentara

 2. Politički projekat. Uspešan dok je trajao, istina. Anti NATO, proruski, kako hoćete. S obzirom da su otišli na drugu stranu, ovo je neka vrsta kazne. Sport na Balkanu na tom nivou ne može biti profitabilan. Ne možeš dovesti creme de la creme sporta i parirati klubovima iz Nemačke i Francuske, pa ni u rukometu. Nema se privrede za to. Ali treba im skinuti kapu šta su uspeli, retko ko to uradi uprkos novcu.
   (Jim Beam, 12. februar 2020 22:23)

  # Link komentara

 3. Mogao je taj Samsonenko lagano da dođe i podigne npr. šabačku Metaloplastiku. Neke poreske olakšice, beneficije, kad mogu toliki lažni investitori može i jedan ljubitelj sporta.

  Grad rukometa i ozbiljne šampionske tradicije, može da se skupe i legende i naši igrači preko i stranci i da bude top priča. Da se svi okupimo oko barem jednog kluba, pa se možda zakotrlja proces i podignu i drugi.

  Gre'ota koliko se nema sluha za tzv. "male sportove", gase nam se pred očima kao da ih nikada nismo ni igrali ni toliko voleli.
   (detektiv kokni kol, 12. februar 2020 22:04)

  # Link komentara

 4. Razlog je NATO gospodo;opet lažete!
   (Cupko-lupko, 12. februar 2020 21:53)

  # Link komentara