1. cinjenica
  Pa naravno da je Jovovic prvi na listi kada je on jedini tehnicar koji igra sve utakmice. Ostali su kombinovali i igrali sa drugima. Hahahaha ovaj my way je bas smesan, sta nam svima potura kao parametar kvaliteta. Bolje da je ostao na onome da ne komentarise jer nije gledao. Ako pricamo o kvalitetu, Jovovic ne moze biti ispred, bar 5 tehnicara sa ove liste su daleko bolji od njega. Jeste Jovovic nas, ali treba biti realan.
  (Ovaj, 15. jun 2021 22:47)

  # Link komentara

 2. cinjenice
  On je poznat kao neko ko ne gleda odbojku, vec slusa i gleda statistiku. Meni bi bilo draze da je Jovovic deseti na toj listi, a da dize kao Bruno. Te liste su generalno besmislene, mnogo je vaznija igra. Mozda, kazem mozda, da je uveo Todorovica, pa sta bude, gore od onog sta je Jovic danas radio ne bi moglo. Kada vec gube da nesto proba da promeni. Mesto korektora nije skripalo, jer da jeste umesto 3:1 pisalo bi 2:2, Luburic je igrao ceo 4 set. Moraju imati jos jednog tehnicara, nije dobro da samo Jovovic igra. Momci su se trudili, ali Jovovic danas bas los.
  (Ovaj, 15. jun 2021 22:41)

  # Link komentara

 3. Od svih tehničara na toj listi što si stavio on je ubedljivo najgori igrač, tj tehnicar. Čuj u nekoj kategoriji bolji od Bruna(koji je najbokji tehnicar u istoriji)pa to je ne smešno nego zalosno. Mitic je za klasu bolji tehnicar, ali ga nema u reprezentaciji. Ako neko zna zašto neka napiše . Sportski pozdrav svima.
  (Cinjenice, 15. jun 2021 21:41)

  # Link komentara

 4. my way
  Danas je Jovovic bio los i nikakva tabela to ne moze da promeni. Prosto, ostali su bili manje vise ok, ali njegove lose procene i dodavanja su uticali na ishod meca. Koliko je bio dobar protiv Francuza, pa i protiv USA, toliko je danas bio los. Nije to nista sporno, ima i on pravo da mu ne bude dan, ali je problem sto nema drugog tehnicara koji moze da ga zameni. Ima u Bruno trenutke kada ne igra dobro, ima i Djaneli, sve je to ok. Niko ne spori da Jovovic igra bolje i da se popravio, vec samo da danas nije bas bio dobar, to je uglavno presudilo.
  (Hahahaha, 15. jun 2021 21:35)

  # Link komentara

 5. Ову утакмицу не могу да коментаришем, јер нисам гледао, али чисто да ове критике на рачун Јововића ставимо у контекст [link]/
  (my way, 15. jun 2021 19:41)

  # Link komentara

 6. cinjenice
  Slazem se, Jovovic je danas bas blistao, ali negativno. Toliko promasenih lopti, da je to strasno. Ivovic manje vise, nije bio bas los. Generalno Jovovic je danas bas zeznuo stvar, mnogo losih odluka i lose dizanje. Ostali su bili ok, falio je samo dobar tehnicar. Todorovic je mogao da igra protiv nekih laksih selekcija, pa da imaju izbor ako nekome ne ide. Ovako moze korektore da menja do sutra, ako tehnicaru nije dan, dzaba mu sve.
  (Ovaj, 15. jun 2021 17:05)

  # Link komentara

 7. Kakav je ocajan tehnicar Jovovic, a 10 god je vec u reprzentaciji. Pa da li je moguce da od njega ne postoji bolji? Sem Atanasijevica i donekle Kovacevica svi nasi igraci su prosecni i ispod prosecni.
  (cinjenice, 15. jun 2021 15:38)

  # Link komentara

 8. To je sport za Srbe. A ne fudbal.
  (Jasna, 15. jun 2021 13:56)

  # Link komentara

 9. Nije ovaj poraz toliko strašan, u preostalih pet mečeva igramo sa pet poslednjeplasiranih ekipa, za očekivati je da ih sve pobedimo. U tom slučaju, gotovo izvesno prolazimo među četiri najbolje.
  (sgdp, 15. jun 2021 13:32)

  # Link komentara

 10. e sad lepo u policijsku stanicu da se ispita prvi set
  (fbi, 15. jun 2021 13:19)

  # Link komentara

 11. Bravo
  (Milos, 15. jun 2021 13:10)

  # Link komentara