1. Ove kvalifikacije su isto bitne i za nas zbog konacne pozicije na Fifinoj rang listi i sesiru na zrebu za SP. Moze li neko malo bolje da pojasni kolike su nam realne sanse za drugi sesir? Trenutno smo 23. sto znaci da je neophodno da se ne plasira 7 bolje rangiranih reprezentacija da bismo upali u bolji sesir. Zna se recimo da su Italija i Portugal u istom playoffu sto znaci da u startu jedna vec otpada itd.
  (Novo naselje, 29. januar 2022 19:08)

  # Link komentara

 2. Kefeterosi ??? Vise su kokainerosi .
  (Istina, 29. januar 2022 12:07)

  # Link komentara

 3. Preterano losa utakmica.. od samog pocetka igraci perua se valjaju po zemlji nisu prisli golu u prvon poluvremenu.. kolumbija kao nesto napada ali bez suta.. drugo poluvreme jos gore.. levi bek kolumbije Mojica pokusava nekog da uposli, ali opet nista. I onda u 85 min kontra peruanci daju gol ni iz cega.. ako nekim cudom neka od ove dve ekipe prodje dalje, nema sta da traze na sp
  (idemoigramo, 29. januar 2022 10:22)

  # Link komentara

 4. Zanimljivo je, clanak bi se mogao zvati 'kurioziteti i suze'.
  Najludja situacija je s peruom, mogli bi otici na 2 sp u nizu sto su zapravo uspjeli samo jednom u povijesti. Prica je tim ludja sto je peruancima srce slomio upravo njihov danasnji izbornik (gareca) koji im je u dresu argentine presudio za neodlazak na sp 86, no to prvenstvo nije vidio ni on- nije bio pozvan iako su njegovim golom otisli na to sp 86, ostalo je povijest. Prije 4 god ih lik odvede na sp kao trener, vratio je dug. Sad su isto blizu.
  Sto tek reci za ekvador? Plivaju medju morskim psima i drze se.
  Ne znam kojim rijecima bih opisao situaciju trolista urugvaj (smijenili legendarnog tabareza), kolumbija i... u najgoroj situaciji je cile. Ako sad ne odu, to ce im biti drugi put u nizu da su fulali sp, sto je ipak bizarno jer su na prvenstvima juzne amerike dobri. I eto, netko od ovakvih ekipa ce otpasti, dok na sjevernom kontinentu kanada vodi na tablici. Ej, kanada.
  Sj i juzna amerika trebale bi biti jedna kvalifikacijska zona.
  (Pijani zlotvor, 29. januar 2022 10:12)

  # Link komentara