1. A sin isti on. :)
  (beograd_92, 3. maj 2022 22:56)

  # Link komentara

 2. Roni je sinonim ove igre. U prilog tome ide i jedna anegdota iz nase kuce, kad god prebacim na Eurosport da gledam snooker (jer me bas opusta gledanje), zena iskomentarise : "O'Saliven?" (iako ne zna nista o samoj igri, pravilima, ili uopšte kako izgleda doticni) :-) Go Rocket!!!
  (darko, 3. maj 2022 16:07)

  # Link komentara

 3. Laže da mu nije bitan rekord i previše glumi ludilo, ali jeste najbolji uz Hendrija.
  (2CRAZY, 3. maj 2022 15:09)

  # Link komentara

 4. Sinonim za sport kojim se bavi. Nešto kao MJ u košarci, Federer u tenisu, Bolt u trčanju!!
  (Legolas, 3. maj 2022 14:20)

  # Link komentara

 5. Rony Rocket.
  Legend of snooker.
  Respect champ!
  (ENDORFIN, 3. maj 2022 13:54)

  # Link komentara

 6. Roni se nekako mnogo bolje uklapa u mentalitet sa ovih prostora nego Djokovic npr., koji je kroz cijelu karijeru pokusao sve da bude voljen i nije uspio, cak je i kod nas sve vise ljudi koji ga ne podnose, bez obzira na postovanje zbog dostignuca. Kad krene slati ona srca, mislim da i njegovim najvecim fanovima izazove transfer blama jer sve izgleda izvjestaceno. Roni sa druge strane i budalese i osvaja, ne folira se i pored ekstremno teskog odrastanja ne tezi da bude voljen.
  (Boris, 3. maj 2022 12:12)

  # Link komentara

 7. Roni ce biti, tj vec jeste kao Dzordan u kosarci. Mogu se nakon povlacenja Ronija pojaviti drugi igraci, osvojiti vise titula, postaviti bolje rekorde ali ce Roni zauvek biti i ostati sinonim za snuker. Da neko obelezi i popularizuje jedan sport kao sto je to uspeo Roni nikada se nece desiti. Slicno je sa Nba, posle Dzordana pojavili se Kobi, pa Le bron, Kari i jos neki ali je Dzordan ostao sinonim za Nba.
  (Admiral, 03. maj 2022 10:29)

  Sve što si ovdje napisao važi i za Federera. Sviđalo se to ljudima ili ne...
  (DjoleJ, 3. maj 2022 11:55)

  # Link komentara

 8. Zasto se ovo naziva sportom a isto pitanje vazi i za pikado,sah,streljastvo i jos neke nazovi sportove,koji nemaju veze sa sportom?
  (Pitanje, 3. maj 2022 11:49)

  # Link komentara

 9. Roni je rijetko lagan tip, ali ovo je klasična priča za skidanje pritiska. Nisam očekivao da će dobiti Trampa, a kamoli ga ovako razbiti. Pokazao je da je najbolji, ali i da snuker neće imati skorije ovakvog genija... Tramp, Robertson, Selbi - sve je to plitak potok. Mada je Selbi mogao, koji je poput Đokovića, opet je stao prerano.
  (DjoleJ, 3. maj 2022 11:17)

  # Link komentara

 10. Roni ce biti, tj vec jeste kao Dzordan u kosarci. Mogu se nakon povlacenja Ronija pojaviti drugi igraci, osvojiti vise titula, postaviti bolje rekorde ali ce Roni zauvek biti i ostati sinonim za snuker. Da neko obelezi i popularizuje jedan sport kao sto je to uspeo Roni nikada se nece desiti. Slicno je sa Nba, posle Dzordana pojavili se Kobi, pa Le bron, Kari i jos neki ali je Dzordan ostao sinonim za Nba.
  (Admiral, 3. maj 2022 10:29)

  # Link komentara