1. Dalas je kopija Hjustona sa Hardenom,jedan igrač igra ostali čekaju na sutu za 3
  (Jagodić.kistanje, 13. maj 2022 10:21)

  # Link komentara

 2. Ne sviđa mi se uvijek Lukina igra, pun sam kritika na njegov račun, vjerovatno jer bih želio da vidim savršenu igru od njega, ali da li sam objektivan?
  Često imam utisak da forsira šut, a da su mu procenti loši. Međutim, kad otvorim statistiku, vidim da je u play offu na razini Jordana, da ima bolji šut i od Duranta, i od Curryja i od Bookera i od Lillarda i od Bryanta i od Nowitzkog i od Ingrama..., a Iversona i da ne spominjem. Svi navedeni (izuzev Iversona) spadaju u sami krem šutera u istoriji, pa se moram zamisliti.
  Dalje, kad pogledamo osnovne statističke parametre (poeni, skokovi, asistencije), Luka je tu bolji i od Jordana i od LeBrona.
  Pa šta on još treba da uradi da bi meni bilo po volji? Po svemu, izgleda da nema mjesta kritici, ali opet vidim da bi on mogao i bolje. I to treba da zabrine njegove protivnike u budućnosti.
  (WillyWonka, 13. maj 2022 10:07)

  # Link komentara

 3. Statistika Luke Doncica je napumpana zbog prevelikog "usage rate"...Svaki napad ide preko njega!!! 40% usage rate, to je na nivou Westbruka iz Oklahome...
  Na iati usage Nikola Jokic je mnogo efikasniji i realno bolji igrac, iako ce Luka imati bolji "legasy" verovatno zbog celog hajpa koji se stvorio...
  (Nemanja, 13. maj 2022 08:52)

  # Link komentara

 4. Bucko je.
  Nekada i siluje za sve pare.
  U odbrani je katastrofa vrlo cesto.
  Ali decko ima m*** do poda i igracina je kakva se retko radja!!!!!
  (Mladen, 13. maj 2022 08:48)

  # Link komentara