1. Ma neeee on ne zaslužuje maksimalni ugovor nego Porter is Denvera!!!!Za monge koji su dobili maksimalni ugovor KAT je Dzordan!
  (Goran, 6. jun 2022 15:31)

  # Link komentara

 2. Nema KAT sta da se brine, gde je Tim tu su i maxovi i supermaksovi.

  Mislim da je Minesota ovde napravila veliki kiks jer Konoli pravi vise gresaka nego dobrih poteza. Jeste on draftovao Jokica ali treba reci da je pre njega uzeo i Nurkica sa pikom 16 i Harisa sa pikom 19.

  Gidinu dana ranije su draftovali Gobera sa pikom 27 a onda ga trejdovali za pik 46 i cash ??? Ej, dajes prvi pik prvog kruga za 46. i cash? Onda draft 2015 i potpuna katastrofa sa pikom 7 i Mudijeom.

  Koliko god se trudio da vidim nesto dobro kod Konolija, jednostavno mi ne uspeva jer on od svih svojih pikova za 8 godina jedino se moze pohvaliti Jokicem. Marej je preplacen, MPJ je preplacen, Haris je bio preplacen, Milsap je bio preplacen, Plamli je bio preplacen, Barton je preplacen, JM Grin je preplacen. I za Morisa s moze reci da je preplacen (ako ga uporecimo sa npr. Kamerunom Pejnom i slicnim igracima) ali to je vec sitnica u porednjenju sa gornjim igracima.

  U svakom slucaju u Minesoti ce imati Krisa Fincha koga je prosledio drugima, kao i Beaslija kome nije hteo da ponudi 15 mil. i Vanderbilta kome Malone cak nije dao ni sansu da igra.

  Dati Timu 40 miliona za 5 godina i plus neku "imovinu" (ne zna se tacno sta je dobio, da li Bonuse ili ucesce u vlasnistvu tima), je najveca greska Minesote.

  Citava ta grupa menadzera/igraca moze da digne spomenik Jokicu jer da nije bilo njega oni danas uopste ne bi ni bili u ligi. Pre svega Tim Konoli i Majkl Malone.
  (bskfan, 5. jun 2022 20:53)

  # Link komentara

 3. CJC, 05. jun 2022 16:36

  Naš čovek uvek ima teoriju kako drugi treba da troše svoj novac. NBA klubovi su privatni klubovi a privatnici isto kao u našim preduzećima mogu da plaćaju zaposlene koliko žele. Sa druge strane postoji "seleri kep" koji je isti za sve klubove. Tako neki bogatiji vlasnici ne mogu da preplate pojedine igrače pošto su porezi ako se pređe ta granica ogromni. Da to postoji u fudbalu gomila igrača ne bi imala plate koje sada ima - uzeću za primer Lazara Markovića koji je primao 123 hiljada funti kao igrač Liverpula do isteka ugovora a odigrao je jedva dvocifren beoj utakmica.
  (Alek Sandro, 5. jun 2022 19:08)

  # Link komentara

 4. Treba zabraniti te supermax ugovore ili npr Supermax može da dobije samo šampion, pa nešto slabiji finalista i tako unazad... Čuj, lik koji za 7 godina nema prolaz u 2 rundu PO traži 50 miliona po godini? Pa koliko da traži Tejtum ako postane šampion, 100 miliona po godini? Lik za 5 godina u ligi ima 4 finala konferencije i jedno veliko finale.
  (CJC, 5. jun 2022 16:36)

  # Link komentara

 5. Tauns je vrhunski igrac i jedan od najpotcenjenijih u ligi.
  (Back in Black, 5. jun 2022 16:13)

  # Link komentara

 6. Anonimni skaut koji krije svoje ime kaze nekom da je pahuljica.
  (Marko, 5. jun 2022 13:14)

  # Link komentara

 7. koneli sakom i kapom deli maks ugovore i onda uzima procenat od igraca. sreca pa je otisao iz denvera. mozda se sada nesto i desi.
  (vrg, 5. jun 2022 12:54)

  # Link komentara