Beljerin na meti Barselone

Ektor Beljerin, fudbaler Arsenala, želi da napusti londonski klub do kraja prelaznog roka.

Z.K. Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Chodex

  Barsa je vec pukla. To ti najbolje pokazuje ovaj trasfer period. BM nije hteo da im proda Levu na rate nego samo kes i to odma jer Barsa nece postojotati kriz nekoliko godina i ispasce u 3 ligi ako im Real ne da pare.
  (reflex, 18. avgust 2022 23:24)

  # Link komentara

 2. Barsu ne interesuje Beljerin, interesuje ih Fojt, neverovatan igrac i potencijal i vec sada top 3 dedsta beka u Evropi... Poslali su i ponusu od 30+ miliona... I kupovace Barsa i napredovace, iako to vi zli, pakosni i isfrustrirani neuspesima svojih klubova, koji se radujete neuspesima Barse u proslosti(to je bolesno,vi ste poremeceni, sa vama nesto nije u redu... Ja se nikada, ali nikada nisam radovao neuspehu ni jednog jedinog kluba)ne zelite nikako... Vi bi zeleli da se Barsa blamira kao United, godinama, da bude kao united klub koji svi sazaljevaju i koji odavno nije top klub, ali Barsa to NIKADA, ali nikada, ne bi dozvolila, da bude osrednji klub, sto se vidi i iz ovog prelaznog roka... A rok jos nije gotov... Zato je Barsa Barsa, klub koji ne bi nikada dozvolio da se blamira punih 10 godina ili kao Liverpul, punih 30 godina bez titule... Zato je ne volite, imate frustracije i komplekse, zbog ocajnih poteza vasih klubova... Mes Que Un Club!!!!! Barca!!!!!
  (Chodex, 18. avgust 2022 15:28)

  # Link komentara

 3. Lako će to Barsa da završi. Potpišu ga za ogromne pare pa onda traže od drugih igrača u klubu da smane platu (ako odbiju, naravno da su izdajnici).
  (Gospodin Džovi, 18. avgust 2022 14:46)

  # Link komentara

 4. Kupite još dvesta grača
  (sima, 18. avgust 2022 12:34)

  # Link komentara