1. Uopste se ne slazem sa masom komentara da je ovom momku propala karijera. Mi smo narod koji voli mnogo da pametuje i svi imamo savete za druge sta je najbolje da rade u njihovim zivotima, a masa od nas ne zna sta sa svojim zivotom da radi, mada to nece da prizna. Pametujemo o nekom moralu o ovome onome , kako neko treba ovo, podsmevamo se profesionalnim sportistima itd. a radimo za 500e. Evo ja prvi bih se menjao za Lazarovu karijeru. Konobar sam i radim za 450e. On je fudbaler koji isto kao i ja nije najprofesionalniji u svom poslu kojim se bavi. On za razliku od mene ne mrzi bas svoj posao kao ja. Mozda ga ne voli kao Ronaldo, ali sigurno da ga voli mnogo vise nego sto ja volim svj posao. Proradi mu adrenalin isto kao i nama svima kad smo u osnovnoj igrali fudbal. E sad razlika je u tome sto on donekle i voli svoj posao, a masa nas nikako ne voli svoj. Rzlika je u tome sto je on igrao za jedan Partizan i bio kapiten. Biti kapiten tima u ulici nije svako mogao da bude, da se ne lazemo. Igrao za jedan Liverpul, nema veze sto se nije naigrao i bio najbolji, ne mogu svi biti najbolji, ali bio je igrac Liverpula. Ejj Liverpula. Proputovao sveta, zaradio para sto ja necu za 3 zivota, video stvari masu, jer moras videti kad putujes, upoznao druge nacije, kulture itd., bavio se igrom i od toga zaradio milione i mi cemo da mu se podsmevamo i pametujemo sta bi on trebo raditi. Pa ako smo svi tako pametni, zasto nas 99% ovde jedva kraj sa krajem krpi?
  (bb, 18. avgust 2022 20:20)

  # Link komentara

 2. Dobar momak i odlican trkac ali posvadjan sa loptom. Kada mu dodaju potpuno se spetlja i pogubi. Uzeo je novac u Engleskoj ne mora vise ni da igra. Steta mlad je decko.
  (Prodali grb, 18. avgust 2022 19:25)

  # Link komentara

 3. Čovek sa 28 godina isplanirao kraj karijere i to u Partizanu... E tugo nesrećo koliko smo imali ovakvih propalih talenata.
  (dečko u penziji, 18. avgust 2022 19:16)

  # Link komentara

 4. Pa zar nije zavrsio?!
  (autocorrect off, 18. avgust 2022 19:11)

  # Link komentara

 5. Partizan je vratio 15 svojih bivših igrača, u stvari Evropa ih vratila jer nemaju kvalitet?? Šta će onda Partizanu ako nisu za Evropu...da se dokazuju u Ivanjici, Surdulici?? Većina koja se vratila na žalost nema kvalitet ni za Ling long...Miletić, Brežančić, Obradović, Smiljanić, Miljković, Marković, Jojić, Lukač, Sv. Marković, Fejsa, Rikardo...sve povratnici jer nemaju gde..slično je i u Zvezdi...šta traže Milunović, Srnić, Pešić, Kanga, Krstičić....sa njima u LŠ, i LE je mnogo.
  (Kornjača Rade, 18. avgust 2022 19:10)

  # Link komentara

 6. sva ta ljubav kad propadne karijera...
  (c_barkley, 18. avgust 2022 18:48)

  # Link komentara

 7. E jadni Turci...dočekali da ovo izgovorim?
  (Oće li ta kafa?, 18. avgust 2022 18:42)

  # Link komentara

 8. I mi smo planirali da da bar 1 gol u nasoj ligi
  (dada, 18. avgust 2022 18:28)

  # Link komentara

 9. Zvezda ih je uništila mentalno sa duplom krunom, jos se nisu oporavili
  (vidi se, 18. avgust 2022 18:26)

  # Link komentara

 10. Dobar decko Lazar, nazalost karijera u velikom padu od kad je presao u Liverpul. Trenutno nema kvalitet ni za ovakav Partizan...
  (aca, 18. avgust 2022 18:17)

  # Link komentara