1. A Jel se to da ne treba imati stranca u reprezentaciji odnosi samo na igrače....trener može....???
  (Black Sabath, 17. septembar 2022 23:20)

  # Link komentara

 2. Prijateljski mec je jedno a sampionat drugo, sigurna sam da ce devojke biti spremne za takmicenje. I sto neko rece mi objektivno osim SAD i Turske koja moze da bude nezgodna i mozda Tajlanda mada sumnjam nemamo jakog protivnika do eventualnog polufinala. Samo i dalje ne razumem forsiranje Milenkovic, devojka niti je dobra na prijemu niti u napadu, prodje svaku 6, 7 loptu.
  (Cccccc, 16. septembar 2022 21:50)

  # Link komentara

 3. Osvojicemo medalju na svetskom
  (Aki, 16. septembar 2022 19:25)

  # Link komentara

 4. Najbitnije da mi budemo u pravoj formi kad bude trebalo konkurencija je jaka mi mozemo do medalje ali mozemo ispasti i u 1/4 Amerikanke Brazil Italija Turska i Kina uz nas 3 medlaje a 6 pretedenata ja sam optimista i nadam se medalji
  (076 sasa, 16. septembar 2022 18:59)

  # Link komentara

 5. Uvek je nezgodno kada te žena pobedi u sportu. Tako da mu poraz protiv Italije sigurno teško pada. Razumem ga u potpunosti.
  (Bora Beograd, 16. septembar 2022 18:15)

  # Link komentara

 6. Tacno je da sto kazete da su mozda trenutno Italija, Usa, Brazil ispred nas, dok za Kinu to nije slucaj, jer oni bez Ting nisu ista ekipa.
  No treba da pogledamo kako izgleda sistem takmicenja - iz nase grupe prolaze 4 ekipe i prenose se bodovi u novu grupu sa 4 ekipe iz B grupe ( u toj grupi su Turska, Poljska, Tajland, Koreja, Hrvatska i Dominikanska republika) i iz te novoformirane grupe 4 ekipe idu u CETVRTFINALE. Medjutim ono sto je jako cudno - te cetiri ekipe se NE UKRSTAJU SA DRUGOM NOVOFORMIRANOM EKIPOM, nego cetvrtfinale igraju opet sa ekipama iz ISTE GRUPE po sistemu prva sa cetvrtom a druga sa trecom ( primer cetvrtfinale Usa- Turska Poljska- Srbija) Sto znaci da mi sa Itaijom, Brazilom i Kinom ne mozemo da igramo do polufinala, sto znaci da ce neka od te tri jake ekipe sigurno ispasti do polufinala, a u toj polovini su i Holandija i Japan.
  Tako da po ovom sistemu nama je polufinale izgledno jer jedino Amerikanke mogu da nam naude (Turska isto ali od njih smo objektivno bolji i pobedjivali uvek)
  A kada se dodje do polufinala, sve je moguce, narocito sto do polufinala ima 10 meceva i sto neke ekipe mogu da izgube formu do polufinala. Sistem grupa nam je naklonjen.
  (Idemo nase, 16. septembar 2022 17:53)

  # Link komentara

 7. Cirkuzant
  (Milos, 16. septembar 2022 17:52)

  # Link komentara