Milosavljević: Došao sam da se borim da spasem karijeru

Košarkaš Mege Dragan Milosavljević izjavio je da se maksimalno trudi da pomogne mladim igračima i istakao da veruje će njegova ekipa rasti iz meča u meč.  

i nekadašnji reprezentativac Srbije Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. KKP (6+4+5):

  stranac, stranac (Madar), Avramovic,
  Jaramaz, Marinkovic, Milosavljevic,
  Lucic, stranac (Papapetru), Trifunovic,
  stranac, Smailagic, Vukcevic,
  Milutinov, stranac (Lesor), Koprivica.
  (Pirotehnicar, 9. decembar 2022 15:01)

  # Link komentara

 2. Izuzetan momak,uzivam svaki put kada ga gledam kako igra.Veliki borac i veliki covek!I sve sto je rekao je tacno, nazalost klubovi jure rezultat a treba ulagati u te mlade momke,oni su buducnost nase kosarke.Sve najbolje Gagi!
  (Sale, 8. decembar 2022 20:47)

  # Link komentara

 3. Невезано за Милосављевића.Зашто многи спортисти у свом добу кад треба да размишљају о свом школовању,образовању,шта ће радити и чиме ће се бавити (мислим на поштене послове и занимања) у животу,полете после плаћених рекламних текстова у новинама,на телевизијама,од аждаја званих менаџер или спортски новинар,полете у небеса.Онако незрели,интелектуално танки а похлепни,запоставе образовање,а каријера кратко траје (ако их повреда не скрати или спречи) и кад се заврши,без знања,звања,куд ће шта ће.Хоће да и даље зарађују огромне паре,а ни за шта нису способни или неће да раде послове испод неке цифре-коју су умислили.Напуне 30 година или коју више,а треба поштено зарађивати,основати породицу (ако нису),одгајати децу,издржавати,школовати њих кад се они нису школовали.И онда хоће да играју у недоглед,али физиологија,здравље,године,не дозвољавају.А што спортисте на време правилно не усмере родитељи,по оној старој "све,све,али занат",да не морају да чекају ухлебљење као социјалне случајеве у савезима или клубовима.Што је тешко да раде поштене послове као и ми-сав нормалан свет,за плате као и ми остали,оно за шта су способни?
  (Zoran, 8. decembar 2022 13:05)

  # Link komentara

 4. Gagi je igrač nivoa zvezde i partizana. Čudi me da ga niko ne angažuje, bar sada kada se oporavio. Opet pitanje koliko je realno spreman.
  (Dr. Miloš, 8. decembar 2022 12:09)

  # Link komentara

 5. Gagi kapiten :(
  Sve najbolje!
  (Stef, 8. decembar 2022 11:46)

  # Link komentara

 6. Jedan je Gagi kapiten!
  (Mogli, 8. decembar 2022 11:44)

  # Link komentara

 7. Sta bi dao da se vratis u Partizan, jer znam da bi 100 puta vise ginuo na terenu od Papapetrua i Nanelija i ostalih stranaca...
  (mmm, 8. decembar 2022 11:30)

  # Link komentara