1. Došli su do izražaja mladi igrači Dallasa ali je i Utah kumovala tome.. oni imaju dobar omjer ali i pogled prema draftu..rješili su se Goberta i Mitchela , dobili Markanena koji je više nego dobar, mladog odličnog centra i sad bi im fino sjeo jedan ili dva igrača sa ovog drafta da krenu graditi novi tim..a za visok izbor treba početi gubiti na vrijeme. Mislim da će Utah pokušati do četvrtka rješiti se Beaslya,Clarksona,Conleya,Sextona ili barem nekih od njih ,te uzeti još koji pick. Kod Dallasa će Hardy dobiti priliku mada je to još daleko od onoga što njima treba,ali barem je jeftin dok je Green već važan dio rotacije koji će dobiti puno više odgovornosti obzirom da je F.Smith trejdan. Mislim da će i oni pokušati do deadlinea razmijeniti Wooda i(li) Hardaweya da bi se obrambeno pojačali, Smith kao nakbolji obranbeni nije više tu a Kleber je ili povređen ili se čeka da se povredi..šteta jer je igrač koji može braniti i pod košem i na perimetru, i zna zabijati trice .. ali povrede su uvjek u blizini kad je on u pitanju. Clippersi , Toronto, Utah , Indiana su ekipe koje su spremne pregovarati i razmjeniti manje više sve igrače, tu ima materijala ali to zna i ostatak lige tako da neće biti lako pregovarati. Kad bi Dallas uspio uzeti Manna iz Clipersa za Hardaweya to bi bio pravi potez, Anunoby iz Raptorsa bi bio savršen ali Toronto traži 3 picka prve runde..dakle od toga ništa.
  (Donny Brasco, 7. februar 2023 11:13)

  # Link komentara

 2. Dalas bez nekoliko glavnih igrača - došli su do izražaja igrači koji inače ne mogu pokazati kakvi su, od toga dvojica sasvim mladih.
  Dalas čak i bolji nego obično.
  (AR, 7. februar 2023 09:49)

  # Link komentara

 3. Vucevic je toliko dobar da ga je Rasko Katic unistio. Kako jokic moze triput biti bolji od vucevica ako mu vucevic ubaci 20 poena. Luis Scola 40 godina se igrao sa Jokicem,isprazna statistika koju ce neko pomenuti je zabluda,svako ko je gledao mec zna kako se Scola igrao sa Jokicem. A Scola je level iznad Vucevica po vestini.
  (Mare, 7. februar 2023 08:38)

  # Link komentara

 4. Krece Luka ka prstenu ..Green i Hardy umjesto DSJ i SD ++++ Kyrie , Wood,...do POF a uigrani gazit ce sve redom...
  (Luka, 7. februar 2023 08:36)

  # Link komentara

 5. Vucevic je predobar igrac,ima sve sto jedan NBA centar treba da ima da bi bio vrhunski.E sad zamislite Jokica koji je bolji od njega triput...Pa kakvog igraca mi imamo,to svet nema!
  (Ivan V., 7. februar 2023 08:23)

  # Link komentara

 6. haha krece ozbiljno tankovanje u Utah. Ipak ih samo 2-3 poraza dele od poslednja 3 mesta...
  (Nino, 7. februar 2023 08:20)

  # Link komentara