1. Ja danas procitah Denver vesti sa njihovih glasila fde se pominje trejd Durant za Popa,Bounsa i pride love uz "nesiguran" prvi pick 2024.
  Jos me vise odusevio moguci trejd sa Bulsima gde bi Aleks Karuzo bio zamena za Bounsa,Rida,Cancara taman toliko da pokriju njegovo angazovanje u lovi u Bulsima! Sve se vise primecuje da timovi Zapada i Istoka prave trejdove,nikako iz iste konferencije sto je normalno ko voli da pojaca suparnike za PO!Dolazak Karuza i Durenta u :grumenje" bio bi potez da Denver sigurno jurisa na sampionsklu titulu i ovako dosta je jak ako rovite Porter i Marija zaobidju povrede! Niko nema tako dobrih 8 igraca u rotaciji kao Denver! Sto se tice Bounsa i ranije sam komentarisao da je novi Braton u redovima iako malo precizniji u sutu ali takodje svojeglav sa nekim nerezonskim sutevima u tranziciji. Durent i Karuzo su iskusni igraci,obojica odlicni u odbrani i suteri sa distance tako da bi kako je napisao novinar Denvera,najbolji trejd po Denver!
  (bradina, 8. februar 2023 01:42)

  # Link komentara

 2. Durent ce biti produktivan jos mozda dve godine, uzimajuci u obzir njegovu sklonost povredama. Stoga ovog leta mora da veoma pametno bira gde ce nastaviti karijeru ako misli da jos nesto osvoji. Po meni je on po talentu sigurno u deset najboljih svih vremena, sto nazalost rezultati ne potvrdjuju
  (aleksandar, 7. februar 2023 10:17)

  # Link komentara

 3. To sa Majamijem je realnije, i to baš na taj način - nakon završetka ove sezone.
  Sada će Durentu i čelnicima Bruklina biti bitno da vide šta se može sa novim igračima.
  (Saša, 7. februar 2023 09:52)

  # Link komentara

 4. Neznatno manje tvrdja glava od Irvingove...da mu ne beše Voriorsa,titulu u životu video ne bi...
  (Mare, 7. februar 2023 09:43)

  # Link komentara