1. Kakav Jokić kad on još nije završio sezonu. Posle 100 NBA utakmica da dolazi i trči po Kopaoniku za pripreme? Nema od toga ništa.
  On ovim igranjem u finalu NBA i tiruli donosi više Srbiji nego sa titulom na nekom Fiba takmičenju.
  Takva vremena došla.
  (Zuja, 3. jun 2023 21:29)

  # Link komentara

 2. Kao što ga sad podržavate u pohodu na titulu, tako budite razumni i nemojte ga pljuvati kada odbije reprezentaciju radi preko potrebnog odmora. Dečko je odigrao preko 100 utakmica u zadnjih 8 meseci, plus treninzi. Čeka leto da jaše tog konja i kapiram da mu je to bitnije i od NBA titule, a kamoli od Pesicevog drilovanja. Podrška kao i Đokoviću kada je par puta ispalio reprezentaciju kada je jurio lični uspeh.
  (Brana membrana, 2. jun 2023 21:45)

  # Link komentara

 3. Ocekivati da Jokic igra za repku umesto da se oporavi posle ove najduze moguce sezone i nakon proslog leta gde se naigrao je krajnje nerealno.

  Jokicu, kako god da prodje finale, odmori i uzivaj u Somboru.
  (Novosadjanin, 2. jun 2023 10:52)

  # Link komentara

 4. ....... Jel moze neka bolja slika? 0.o
  (Kozuki Oden, 1. jun 2023 13:36)

  # Link komentara

 5. Sigurno su pricali o tome privatno, pa ima osnova, sa druge strane verujem da se Jokic bas raduje da igra za reprezentaciju...
  (MILICAMILSA, 1. jun 2023 13:29)

  # Link komentara

 6. Bogi, jel te neko nešto pito?
  Vazda dežurni grobar i reprezentativac, u zavisnosti šta je aktelno.
  Ja sam isto nekad trubio kako mora reprezentacija, jeste mora, ali brate ako neko ne mora , to je onda ovaj čovek, mislim Jokić. Jer mi nismo mogli ni da sanjamo nešto poput njega, pa smo eto dizali reprezentaciju u nebesa, a realno, pored Bogdana tu trenutno imamo još par poluigrača i gomilu Jaramaza i Danguba. Nemojte me zamajavati da je njihov uspeh prioritet, jer čak i ako ga postignu, stvarno neće biti njihovom zaslugom, nego isključivo Jokićevom.
  (Branko Kockica, 1. jun 2023 13:11)

  # Link komentara

 7. Sve je lepo rekao, nemam nikakvih zamerki..Treba mnoge kockice da se uklope ali pre svega da su svi zdravi, hemija i motivacija u timu..
  (ccc, 1. jun 2023 12:58)

  # Link komentara

 8. Ja zbog tebe a moja familija zbog Jokica dolazimo u Manilu iz Australije!I naravno Dante Egzum!
  (i svakog novog dana, 1. jun 2023 12:50)

  # Link komentara