1. srbija je osvojila srebro bez njega.
  (dalje, 16. septembar 2023 14:37)
  Kako je Srbija otišla na to svetsko?
  (spree 15, 24. septembar 2023 11:26)

  # Link komentara

 2. Joker je skroman decko i ne zanimaju ga slava i ViP loze..
  (C i n i k, 16. septembar 2023 16:47)

  # Link komentara

 3. Sto bi rekli, zabole ga
  (Srbin, 16. septembar 2023 16:39)

  # Link komentara

 4. Dobar igrac, nedobar tip
  (eto, 16. septembar 2023 16:09)

  # Link komentara

 5. Jokic mozda nije dobar za biznis ali svi oni koji se barem malo razumeju u kosarku - prate sve sto Jokic radi. Vec nakon druge godine u NBA mnogi su u njemu videli buduceg all-stara, buduceg all-NBA-a, a neki cak i MVP-a. Primera radi. Barton je jednom u svlacionici rekao: "samo ga pogledajte (a Jokic zavaljen u stolici kao penzioner), a mogao bi da bude najbolji igrac sveta". Rane izjave o Jokicu su imali i Durant, Kari, Pop...Kobe mu je posvetio jedan "celendz", a kasnije su im se pridruzili mnogi. U stvari, cute samo neki velikani kao sto su Bird, Madzik, Karim, mada su kasnije ova poslednja dvojica takodje morala da kazu po koju pohvalu.

  Sto se tice prave analitike, tu su vec hvalospevi. Najbolji je naravno Thinking Basketball, pravo je uzivanje gledati sta taj covek radi.

  I dobar deo medija je na njegovoj strani, setimo se samo kako su reagovali Shak i Chak nakon sukoba sa Morisom. Velike popularnosti nema samo kod siroke publike ali ona Jokicu i nije bitna. Ima jak ugovor tako da mu reklame ne trebaju. Velika poplularnost ima dve strane: kad ti ide onda ti pomaze, a kad ti ne ide onda te sahrane. U sustini, za Jokica je ovako kako je sada i najbolje. Ni Denveru ne treba veca popularnost. Malone je to potencirao samo kao dodatni motiv za igrace. A sto se tice Adama, Harisona i ostalih oko DNVR-a i Stiffa, za njih je Jokic ionako najveci svih vremena. To sto im je vec dao niko im ne moze uzeti.
  (bskfan, 16. septembar 2023 15:51)

  # Link komentara

 6. Jokića boli uvo za sve osim za svoje konje. I lik to ne krije. To treba poštovati. Sviđalo se to nekome ili ne
  (bob, 16. septembar 2023 15:43)

  # Link komentara

 7. Prvo prestanite više da napadate čoveka sto ne igra za reprezentaciju. Ne oseća se spremnim, ima ko se oseća spremnim, taj i igra. Čoveka zanimaju i druge stvari u životu a ne samo košarka. Ima porodicu, ima ergelu, ima privatan život. Razumem ovo za društvene mreže, i mene ismejavaju i gledaju me kao da sam pao sa marsa što nemam Instagram i Facebook ali meni je više smešno sto ostali imaju jer nema bukvalno ništa da se vidi i klasično gubljenje vremena. Ima mnogo boljih načina da se potroši tih 2-3 sata(ako ne i više) nego da se bulji u ekran da vidiš gde je ko bio i šta ko radi
  (UEFA da kazni Kostića zbog klađenja, 16. septembar 2023 15:33)

  # Link komentara

 8. A da napisem i ja nesto o Jokicu. Ja coveku verujem zato sto je poseban, vrhunski kosarkas i dobar covek. Ako je rekao da psihicki, mentalno, fizicki nije spreman za SP onda sigurno tako jeste. Mozda neko drugi nije bio sasvim iskren pa izbeze SP jer ce mu biti prva sezona u NBA ali i to treba da razumemo. Dokazace Jokara svima kao i Djokovic ko je i sta je i da li je patriota ili ne. Evo, cak ga i to da bude superstar u NBA sad i odmah ne interesuje jer zna da ce to doci samo po sebi. A inace samo za Djokovica poslednjih meseci koliko losih komentara a covek je jedan od najbolji sportista sveta ikadaaa. Zasto? Ne moze da se upravlja sa njim iz BG kao i sa Jokarom pa malo.. smeta.
  (Lineker, 16. septembar 2023 15:24)

  # Link komentara

 9. Ali Jokić je NBA elita, trenutno najbolji košarkaš na svetu.
  (Stevo, 16. septembar 2023 15:18)

  # Link komentara

 10. za društvene mreže i medije mu skidam kapu. kao da je old school, ništa hajp, ništa like, dokazuje se samo na terenu...
  (ANALiticar, 16. septembar 2023 15:18)

  # Link komentara

 11. Ne druzi se ni sa reprezentacijom.
  (branko, 16. septembar 2023 14:30)

  Дружи се, али не игра.
  (Јабучило, 16. septembar 2023 15:15)

  # Link komentara

 12. Ma on je car, bez njega ne bi ni otišli na Svetsko prvenstvo, a sada sa njim na OI možda čak i zlato, naravno bez Ristića jer on i sada kao da nije bio.
  (S.M.Kuća, 16. septembar 2023 15:06)

  # Link komentara

 13. NBA elita ne druži se s njim..
  (Pila naopako, 16. septembar 2023 15:03)

  # Link komentara

 14. Današnje društvo. Velikoj većini je mnogo bitnije šta je neko rekao nego šta je uradio na terenu. Mnogi nisu ni gledali Jokića do velikog finala ali su zato tvrdili da je slabiji igrač od njihovog omiljenog igrača. Zbog te situacije su najviše krivi mediji koji sada teže senzacionalističnim vestima jer debilno društvo to prvo traži. Da ne pričamo o tome kako svi sada sve znaju a nisu npr. videli košarkašku loptu uživo. Kao što rekoh debilno društvo kojem je sada mnogo bitnije neka nebitna stvar nego ono što je zaista bitno.
  (smeh, 16. septembar 2023 14:56)

  # Link komentara

 15. Kad sam video slike sa Coca-Cola koju stalno pije ja sam mislio da potpisuje dugorocni ugovor sa njima kao njihov promoter. Zamislite da npr Steph Curry stalno tako radi, imao bi dozivotni ugovor sa njima kao Jordan sa Nike-om. Mada nije samo i do Jokica. I grad Denver ima veze sa tim. Jednostavno lokalno je popularan i to je to kao npr San antonio spurs. Kakav kvalitet tima Spurs-i su imali i sta su sve osvajali ali jednostavno nije popularan globalno. Zamislite samo isti tim Denvera i istog Jokica ali da igraju npr za New York Kincks. Kakav bio Jokic bilo popularan brend.
  (coach, 16. septembar 2023 14:55)

  # Link komentara

 16. srbija je osvojila srebro bez njega.
  (dalje, 16. septembar 2023 14:37)

  # Link komentara

 17. Ne druzi se ni sa reprezentacijom.
  (branko, 16. septembar 2023 14:30)

  # Link komentara

 18. Oni prosto ne mogu da dodju sebi od ideje da neko nema tviter i da mu publicitet nije najbitnija stvar u zivotu. To je totalno obrnuto od cele njihove ideologije i svega sto su od malih nogu ucili.
  (tocka, 16. septembar 2023 14:29)

  # Link komentara