1. @Oki - onda se gleda pozicija na svetskoj rang listi, što bi trebalo da svakako ide u prilog našoj reprezentaciji, bez obzira na ovaj plasman na kraju. Druge reprezentacije će morati da igraju Ligu nacija punom snagom da skupe što više poena.

  Elem, što se tiče ovog meča, odlična reakcija naših devojaka posle jučerašnjeg poraza, ali sa druge strane, Holanđanke su neviđeno umorne i nije fer prema njima. Dominikanska republika je prosto fizički snažnija od naše ekipe i ono što funkcioniše kao jak servis i smeč protiv nekih evropskih ekipa ne funkcioniše protiv Dominikane. Protiv njih mora tri puta jače da bi se savladala ta fizička dominacija. Mora se spremiti nekakva taktika protiv njih bilo kako jer ne bi bilo dobro da se s njima sretnem u, recimo, četvrtfinalu OI, a da imamo isti pristup kao i do sada. Nešto mora da se menja. I dalje mi nivo igranja naše ekipe deluje slabije u odnosu na prošlu godinu.
  (..., 23. septembar 2023 11:32)

  # Link komentara

 2. Oki
  Zadnjih pet ucesnika ce se odrediti prema rang listi svetske federacije sledece godine u junu a mi smo prvi na listi.Tako da 99,99 posto smo na olimpijadi bez obzira da li se ovde plasiramo
  (Mar, 23. septembar 2023 11:23)

  # Link komentara

 3. otresose ih rutinski!
  (Macak, 23. septembar 2023 11:20)

  # Link komentara

 4. Pobedili smo 3: 0. Ako to interesuje redakciju.
  (Hrundi Bakshi, 23. septembar 2023 11:20)

  # Link komentara

 5. Da li postoje jos neke kvalifikacije ukoliko ne odemo sa ovih u Pariz?
  (Oki, 23. septembar 2023 11:05)

  # Link komentara

 6. (Aki, 23. septembar 2023 10:17)

  Аки, Аки. За почетак, пробај да нешто урадиш на сопственом описмењавању. А коментатори су веома добри. Стручно коментаришу утакмицу и лепо објашњавају догађаје у мечу.
  (Ел.инж., 23. septembar 2023 11:00)

  # Link komentara

 7. Nerazumnom i nepravednom satnicom holanđanke su otišle nakon 5 setova u krevet da bi ustale za meč sa nama. Velika prednost, u fazi turnira gde je umor maltene bitniji faktor od kvaliteta. (Iz ugla holandskog teoretičara zavere "opet onaj Boričić mulja sa tim azijatima...")
  Ukupno ovo mora da se dobije 3:0 i obezbede OI. Pitanje: da li plasman na kvalifikacionim turnirima ima značaj pri određivanju žreba na samim OI?
  (znanje-imanje, 23. septembar 2023 10:56)

  # Link komentara

 8. Ispade ova utakmica bitnija od celog EP.
  Opasno glup sistem!
  (Hrundi Bakshi, 23. septembar 2023 10:51)

  # Link komentara

 9. Kao holandjabke bile na pauti i vezane 2 poena kaže lik na sk možda im je bas prijala ova pauza svi naši komentatori sem par izuzetaka su teški debili ko njima dade da komentarisu plus jis jedan koji se uključuje ko neka 2 debila koji samo pametuju.
  (Aki, 23. septembar 2023 10:17)

  # Link komentara

 10. Kvota na nas 1.2.. Ajmo devojke...
  (Randy Marsh, 23. septembar 2023 09:31)

  # Link komentara

 11. Биће зезнуто, Холандија је скуп одличних одбојкашица. Уопште ме не изненађује што су победиле Кину. Примачки тандем Ника Далдероп и Марит Јаспер, блокерски Инди Бајенс и Жулијет Лохујс, одличан и либеро Ресинк, коректор Селесте Плак, а шта рећи за техничаре тима којем на клупи седе Лаура Дајкема и Брит Бонгартс?. Наше девојке јесу боље, али мора да се пружи максимум да би се то показало и на терену.
  (my way, 23. septembar 2023 09:08)

  # Link komentara

 12. Sinoc su Holandjanke do kasno po kineskom vremenu preokrenule u triler zavrsnici protiv Kine i sada su nadam se umornije od nasih devojaka ali ako se iko seca meceva nasih odbojkasa sa Holandjanima jeste da su oni dosta fizicki jaki i spremni na duge setove tako da videcemo. Dominakana u zenskoj odbojci je kao Italija u muskoj kosarci za nasu reprezentaciju,jednostavno imaju nas broj treunutno ali to je manje bitno sada. Bice uzbudljiva zavrsnica gde mozemo da se nadamo jos 2 pobedama jer i Kina nije nista posebno. Pokazala izgleda da najveci protivnci ovih kvalifikacija je umor i sama FIVB ogranizacija jer se postavlja pitanje zasto se reprezentacije bore da imaju sto bolji plasman na kontinentalnim i svetskim takmicenjima ako za prolaz do olimpijskih igara ide se preko kvalikacionih turnira koje bi trebalo da se sluze kao popravni onima koji nisu uspeli da odu na olimpijadu losim plasmanom na nekim drugim takmicenjima ali no dobro kako nama tako i drugima. Uz malo srece, skautinga i sacuvane snage za zavrsnicu turnira nase devojke nece morati cekati 17. jun sledece godine da vide da li imaju vizu za Pariz.
  (Ristovski, 23. septembar 2023 08:25)

  # Link komentara