Grin i Vejd motivišu Gogu: Uramio bih ovu sliku, gledao je svaki dan i "grizao"

Goga Bitadze, mladi košarkaš Mega Bemaksa, našao se u centra pažnje američkih medija, ali ne zbog svojih partija, već zbog "urnebesne" slike.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Mike Lawrie/Getty Images
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Gruzijski centar u isto vreme trebalo je da priča za medije pred NBA draft, kada i Zajon Vilijamson, čudao s Djuka i budući prvi pik.

Oko Vilijamsona su bili brojni kamermani i novinari, dok je Bitadze sedeo sa strane i gledao studenta Djuka kako daje izjave.

Svi američki mediji objavili su ovu sliku uz brojne komentare, a najbolje su Bitadzeu dali Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, i legendarni Dvejn Vejd, koji se penzionisao na kraju ove sezone.

"Bitadze bi trebalo da urami ovu fotografiju, da je gleda svaki dan i naporno radi!", napisao je Grin u jednom komentaru.

Ubrzo je stigao i Vejd da pruži podršku košarkašu Mega Bemaks.

"Iskoristi ovo kao gorivo (motivaciju)", kratko je napisao Vejd.

Nešto slično je Gruzin rekao posle ovog "incidenta".

"Ovo me može učiniti samo skromnijim i gladnijim kada vidim koliku pažnju je on dobio. Znam da je dobar igrač, verovatno najbolji, tako da mi to uopšte ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja. Sve je okej, veoma sam uzbuđen zbog drafta", kaže Bitadze.

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a Bitadze bi trebalo da bude izabran između 10. i 20. mesta u prvoj rundi.

Foto: Screenshot/Slamonline Instagram
Foto: Screenshot/Slamonline Instagram

strana 1 od 42 idi na stranu