"Čikago je košarkaška Meka"

Entoni Dejvis se posle 7 godina u Pelikansima preselio u Lejkerse i za Čikago Tribjun je govorio o šansama da u budućnosti zaigra za Bulse.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Kevork Djansezian/Getty Images
Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Čikago Bulsi su jedna od ikonskih franšiza NBA lige, najviše zahvaljujući Majklu Džordanu, ali su isto tako i jedini tim u istoriji koji nikada nije menjao svoj logo.

"Čikago je moj rodni grad, ukoliko mi se ikada ukaže šansa da nosim dres Čikaga definitivno ću to uzeti u ozbiljno razmatranje. Navijači Bulsa obožavaju košarku, njihova ljubav prema igri je nemerljiva, isto važi i za igrače grada Čikaga. Nebitno da li je napolju "minus" ili je pada kiša ili sunce "prži", uvek će neko igrati košarku, jer mi smo košarkaški grad. Čikago je košarkaška Meka. Slobodno me citirajte", rekao je Entoni Dejvis.

Entoni Dejvis je rođen u Čikagu 1993. godine i u NBA ligu je stigao sa univerziteta Kentaki kao prvi pik na draftu 2012. godine, koji je pripadao Nju Orleans Pelikansima, koji su ga trejdovali u Lejkerse u onom "bogatom" trejdu, koji je uključio Lonza Bola, Brendana Ingrama, Džoša Harta i veliki broj izbora na draftu.

strana 1 od 37 idi na stranu