Obradović: Ne bih da tražim izgovore

Trener Crvene zvezde Saša Obradović bio je nezadovoljan posle poraza od Efesa.

Izvor: B92
Podeli
STARSPORT
STARSPORT

Ubedljiv poraz Zvezde

Crveno-beli su kod kuće poraženi od Efesa u meču 11. kola Evrolige rezultatom 75:64.

Obradović je imao šta da kaže posle meča.

"Posle toliko teških utakmica i gustog rasporeda nije bilo lako odigrati sve mečeve u visokom ritmu. Igrali smo u skraćenoj rotaciji protiv jednog od najboljih timova Evrolige. U takvim okolnostima, nismo mogli da odgovorimo energijom na igru Efesa. Falilo je Efesu dosta kvalitetnih igrača, ali videli ste da je to ekipa koja ima kvalitet i bez Micića, Bobue, Danstona i Plajsa. Oni su izneli veliku energiju u ovoj utakmici, a mi smo dosta patili u tom aspektu. Nismo imali dovoljno vremena da se taktički spremimo za meč s Efesom, više smo se oporavljali od derbija. Videli ste u više manjih situacija razliku u kvalitetu između nas i njih", rekao je Obradović.

Težak raspored – 10 utakmica u novembru.

"Ne bih previše voleo da tražim izgovore, to nam je – što nam je. Sa Holom i O’Brajantom bismo mogli da držimo energetski ovu utakmicu. Dobra je vest što oni nisu teže povređeni i što u narednih sedam dana možemo da se spremimo, regenerišemo, što možemo da radimo na timskoj hemiji".

Šta dalje?

"Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da vidimo zajedno šta smo mogli bolje da uradimo u prethodnom periodu, da poradimo na tome da ispravimo neke stvari. Imaćemo sada više vremena da radimo na treninzima, što je jako važno. Nadam se boljem periodu za nas".