Arunovićeva uručila donaciju šampiona Infektivnoj klinici

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović predala je Klinici za infektivne i tropske bolesti u Beogradu nekoliko hiljada testova na koronavirus.

SSIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Oni su nabavljeni sredstvima prikupljenim u akciji u kojoj je učestvovalo dvadesetak srpskih vrhunskih sportista i trenera.

Akciju je pokrenula Marina Maljković, selektor ženske košarkaške reprezentacije.

Sredstva su, između ostalih, donirale dve reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Ivana Anđušić Maksimović i selektor reprezentacije za pištolj Jelena Arunović.

Uz tri predstavnice streljaštva u akciji su učestvovali i sportisti Ivana Španović (atletika), Milica Mandić, Tijana Bogdanović (tekvondo), Danilo Anđušić (košarka), Jovana Preković (karate), Aleksandar Kukolj (džudo), Maja Škorić (košarka), Petar Nenadić (rukomet) i treneri Marina Maljković, Miloš Pađen, Vladimir Vuksanović (košarka), Goran Obradović (atletika), Dragan Jović (tekvondo) i Roksanda Atanasov (karate).

U njihovo ime Zorana Arunović je predala pakete, pružila podršku medicinskim radnicima i poželela im da uspešno završe borbu sa koronavirusom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.