- Komentari -
 1. Ne razumem sto bi se Lovren ljutio ako je bilo ko prognozirao da ce Japan da prodje.Za svaki par postoji 50% sanse ii englez je tipovao za japance.Uostalom,Japan je bio znatno blizi prolasku,bolji tokom citave utakmice a izgubili su na penale,sto je malo i sreca.Doduse,penale moras dobro sutirati i zavisi mnogo od znanja i hrabrosti sutera,naravno i golmana.Japanci su bili preplaseni prilikom izvodjenja penala jer su se jedva dobacivali do gola,bitno im je bilo da pogode okvir ali su to mnogo slabo radili da bi im i ja odbranio one penale a kamo li odlicni Livakovic.
  (Konstatacija, 07. decembar 2022 21:05)

  Gdje si kupio taj televizor? Pošto kažeš da je japan bio bolji. Samo prvi penal je loše izveden, a drugi i pogotovo treći je bio dobro izvede. Možeš pogledati ponovo i to kamera dobro pokazuje da je lopta išla u malu mrežicu. A livaković je specijalist za penale. Još da dodam da smo u svakoj utakmici bili lošiji od protivnika, ali samo na vašim portalima iako statistika govori drugačije.
  (?, 7. decembar 2022 23:50)

  # Link komentara

 2. Ne razumem sto bi se Lovren ljutio ako je bilo ko prognozirao da ce Japan da prodje.Za svaki par postoji 50% sanse ii englez je tipovao za japance.Uostalom,Japan je bio znatno blizi prolasku,bolji tokom citave utakmice a izgubili su na penale,sto je malo i sreca.Doduse,penale moras dobro sutirati i zavisi mnogo od znanja i hrabrosti sutera,naravno i golmana.Japanci su bili preplaseni prilikom izvodjenja penala jer su se jedva dobacivali do gola,bitno im je bilo da pogode okvir ali su to mnogo slabo radili da bi im i ja odbranio one penale a kamo li odlicni Livakovic.
  (Konstatacija, 7. decembar 2022 21:05)

  # Link komentara