Zverev u centru skandala – "Tukao me je i hteo da me uguši jastukom"

Nemački teniser Aleksandar Saša Zverev dospeo je u centar pažnje svetske javnosti zbog objave njegove bivše devojke Olge Šaripove.

SSIzvor: B92
Podeli
Photo by Christof Koepsel/Getty Images
Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Ona se oglasila na Instagramu gde je opisala kako je prošle godine u avgustu u Njujorku bila fizički zlostavljana od strane tadašnjeg dečka.

Iako nije navela ime i prezime Zvereva, svetski mediji su procenili da se radi o njemu jer su upravo tada na US openu bili zajedno u vezi.

"Mene su tukli i neću više da ćutim! Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi osećale same i da bi imale snage da nastave dalje da žive. Bila sam žrtva nasilja u porodici", počela je svoju priču, a mnogi zapadni mediji su već etiketirali Zvereva.

Takođe, u komentarima na ovoj objavi gde se spominje i osuđuje upravo Saša Zverev, Olga je sve to "lajkovala" i time, navodi se, potvrdila da je reč o njemu.

"Prvi put se to desilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sedela na podu. Šta se posle desilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku... Osoba koja me je udarila sekund ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega? Kako je to moguće? Zašto ga nisam odmah ostavila? Zašto sam mu oprostila? Stvarno ne mogu da odgovorim na ova pitanja. Volela sam ga. Iskreno volela i želela da budem sa ovom osobom. Mislila sam da je to samo greška koju ćemo popraviti zajedno i ostaviti je u prošlosti".

View this post on Instagram

МЕНЯ БИЛИ И БОЛЬШЕ НЕ БУДУ МОЛЧАТЬ. Я сейчас хочу рассказать одну очень личную и очень тяжелую для меня историю, которую я уже пережила и оставила в прошлом. Пишу я это, чтобы девушки, которые находятся или находились в такой же ситуации не чувствовали себя одинокими и нашли в себе силы жить дальше. Я была жертвой домашнего насилия! Первый раз это случилось в начале отношений, была ссора и меня ударили головой об стену с такой силой, что я села на пол. Что было дальше? Меня обвинили в том, что это я поднимаю руку.. человек, который секунду назад меня ударил стоял и кричал на меня, за что ударил не он, а я. Как это возможно? Почему я сразу не ушла? Почему простила? На эти вопросы , я правда не могу дать ответы. Я любила. Искренне любила и хотела быть с этим человеком, мне казалось , что это всего лишь ошибка, которую мы вместе исправим и оставим в прошлом. Но единственное , что стоило оставить в прошлом- это эти отношения. В августе прошлого года я побитая выбежала из гостиницы босиком. Я стояла на улице Нью-Йорка и не знала куда мне идти и что делать. Меня пытались задушить подушкой, ударили головой об стену, скручивали руки и в тот момент я действительно боялась за свою жизнь. Это была уже далеко не первая и не последняя ситуация, когда в отношениях на меня подняли руку. Она была самая страшная, потому что в какие-то моменты я не могла дышать. Честно, то время я вспоминаю с трудом, потому что тогда не было никаких красок жизни, один туман и непонимание происходящего. Я была другим человеком, верила в любовь и пыталась ее сохранить. Но люди не меняются, как показывает время. Отношения с абьюзером это сейчас не новость. Но когда ты в них находишься, тебе очень сложно из них выйти. Как из них вышла я? Это отдельная история, которую я расскажу чуть позже. Потому что я больше не буду молчать. Потому что эта тема, о которой нужно говорить. И я больше не боюсь. #янебоюсь

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Zatim je iznela i nekoliko šokantnih detalja.

"Stajala sam na ulici u Njujorku i nisam znala gde da odem ni šta da radim. Pokušao je da me uguši jastukom, udario je moju glavu o zid, uvrtao mi ruke i u tom trenutku sam bila uplašena za moj život. To je bilo daleko od prvog puta da je digao ruku na mene u vezi", napisala je Šaripova.

Ukoliko se potvrdi da je Zverev zaista radio sve to, biće u ozbiljnom problemu.

Ali, i dok se ne dokaže njegova krivica, svakako je doveden u centar skandala.