Lola Radivojević i deca igrali tenis u Gračanici i klicali Novaku

Mladost je radost, energija i hrabrost, a ljubav pokretač i nosilac svega dobrog.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Neda Miletić
Foto: Neda Miletić

Dokaz ove tvrdnje dala nam je najbolja juniorka Srbije, 16 – godišnja Lola Radivojević koja je prvi dan avgusta 2021. uprkos teškim vremenskim uslovima izazvanim visokim temperaturama iskoristila da poseti mališane u Gračanici i održi jednodnevnu tenisku kliniku za najmlađe ljubitelje belog sporta.

Retki su dani kada jedan vrhunski sportista ima slobodan dan i uglavnom taj dan koristi za sopstveni užitak.

Višestrukoj državnoj šampionki, članici Teniskog centra Novak užitak je bio upravo taj da podeli taj dan sa decom na Kosovu i Metohiji, da se zajedno odneguju sportski duh, razmene pozitivnu energiju i osmehe.

Radivojevićeva je pored mini tenis klinike koju je prezentovala najmlađima zajedno sa trenerom tennis10 Teniskog saveza Srbije Draganom Ilićem, odigrala i meč sa najboljim juniorom iz južne srpske pokrajine Filipom Pavićem, a zatim i podelila poklone deci u ime Teniskog centra Novak.

Kraj uspešnog, kvalitetnog dana koji je mališanima Gračanice priuštio druženje sa srpskom teniskom princezom, obeležio je njihov zajednički poklič "Novak" čime su Lola i deca poslali jasnu i glasnu poruku o tome ko je najbolji na svetu, ko je srpska sportska ikona.

Bili Džin King kup reprezentativka Srbije Lola Radivojević bila je i gost gradonačelnika Gračanice Srđana Popovića, a pre povratka kući obišla je i vekovne srpske manastire, kako Gračanicu koja za ne punih mesec dana slavi 700 godina postojanja, tako i Pećku patrijaršiju i Visoke Dečane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.