Srpska teniserka ne može iz Turske: Jedina titula koju želim je da dođem kući

Srpska teniserka Elena Milovanović trebalo je da igra u drugom kolu turnira u Antaliji, kada je Tursku pogodio snažan zemljotres.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Članica akademije "Novak Đoković" je ostala zarobljena jer su svi letovi otkazani.

"Svi smo uplašeni, svi letovi su otkazani ne možemo da odemo odavde. Naši roditelji se brinu, ja sam ovde sama, sama putujem na turnire, držimo se zajedno pogotovo mi sa Balkana. Nemamo nikakvu informaciju što se tiče letova za povratak, na čekanju smo i jedina titula koju želim je da dođem kući živa i zdrava", rekla je u razgovoru za "Sputnjik" Elena Milovanović.

Elena ima 23 godine i trenutno je 813. na VTA listi.

"Strašno je za sve učesnike, njihove porodice su u opasnosti, srećom najjači potresi su bili noćas dok smo spavali pa mi nismo osetili. Hotel je prepun fudbalskih i odbojkaških timova koji su na pripremama, ne mogu da zamislim kroz šta prolaze njihove porodice", dodaje Milovanović.

Kako kaže, nada se da se ovo više neće ponavljati.

"Pokušavam da budem zahvalna što sam živa i zdrava, koliko god je moguće u ovakvoj situaciji. Pokušavam da prihvatim da je tako kako jeste, koliko god bilo tužno. Hvala Bogu da smo mi dobro i da možemo da se nadamo svojim kućama i porodicama. Samo da ne bude više potresa", zaključila je Milovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.