- Komentari -
 1. Ljudi ne shvataju kakva je konkurencija u stonom tenisu na
  Npr. jedan Timo Bol nema medalju na OI u singlu. A Ovčarov jedva jednu bronzu!
  (x, 24. jul 2021 17:09)

  # Link komentara

 2. Još tačkica dobi tonu pluseva od njemu sličnih!
  Znate li uopšte koja i kakva je konkurencija u stonom tenisu u svetu! Na ovim OI je muško stonoteniski turnir ima ubedljivo najzahtevniju konkurenciju! Tu imaš 3 Đokovića, 15-tak Medvedeva i još 30-tak Cicipasa.
  To je bez premca ubedljivo najpopularniji i najrašireniji individualni sport u svetu, a deli se samo jedan komplet medalja, pa vi vidite kroz koje sito i rešeto se treba proći da bi se došlo do medalje.
  To što su se momci kvalifikovali na OI je za Srbiju, koja prebijenu paru ne ulaže u taj sport, ravno svetskom čudu! Reprezentacije koje ulažu po 10-20-30 puta više nisu sad u Japanu! Čak ni blizu da budu tamo.
  (Samo je važno da je nož oštar!, 24. jul 2021 15:49)

  # Link komentara

 3. Vidim već diletanti spremni za tastaturom :)
  Hajde da malo odgovorimo ovim tačkicama. Kako li su te tačkice ustanovile da pre kvalifikacionog turnira nekog nigde nije bilo!? Pa nije ga bilo, jer je u trenutku kad su igrane kvalifikacije imao svega 18 godina i tada mu je prvi put uopšte u karijeri pružena prilika da na velikom takmičenju nastupa za Srbiju! I dečko je iskoristio najbolje što je mogao. Tada je bio 400-ti na svetskoj rejting listi, tek ušao u seniorski stoni tenis, period kad mnogi kvalitetni juniori nestaju sa scene, on napravi podvih i pobedi 3 igrača iz prvih 100! Pri čemu i 19 igrača sveta!
  Posle ide, pauza od godinu i po dana bez ijednog jedinog međunarodnog turnira ili takmičenja, bez lige, ništa! Samo suvi trening! Ej tačkice, godinu i po dana bez takičenja!
  Pa povreda kolena i bez treninga celu zimu, tri meseca. Posle godinu i po dana odigra sad evropske povrenstvo u junu gde opet napravi pobedu protiv igrača iz Top 100, Egleza Walker-a. Izgubi meč od Poljaka, a Poljak od Engleza i zatvori im se krug, gde Dimitrije ne prođe grupu.
  I sad meč na OI, gde on kao 383 igrač sveta igra u prvom kolu protiv 56 igrača sveta, 15 godina starijeg i neuporedivo iskusnijeg protivnika. I gubi u dobroj borbi sa 2:4!
  Pa tačkice, nije lepo da se komentariše nešto o čemu se ništa ne zna!
  (Samo je važno da je nož oštar!, 24. jul 2021 15:44)

  # Link komentara

 4. Pre pobede protiv Honk Konga ga nigde nije bilo, posle te pobede ga dizali u nebesa i sada već par turnira ispada odmah na početku. Ali dobro, pobedio je kada je bilo najpotrebnije za nas i da nije bilo njega, ne bi se ni takmičili na Olimpijskim igrama...
  (,,,, 24. jul 2021 14:59)

  # Link komentara

 5. Bice dobar Levajac, 19 godina decko, ne brinem za njega.
  (As Nodt, 24. jul 2021 14:42)

  # Link komentara