- Komentari -
 1. (veliki strumf, 06. avgust 2021 19:09)

  Bejzbol je bio na OI od 1992-2012!!!
  (Aleksandar I, 6. avgust 2021 23:03)

  # Link komentara

 2. svaka joj čast, zaslužuje istu paznju kao i milica mandić... makar zene nam znaju da biju ko sveti ilija
  (markoni, 6. avgust 2021 20:21)

  # Link komentara

 3. Nije to nista MOK niti uveo niti izbacio. MOK je doneo odluku da domaćin, odnosno njegov olimpijski komitet može na OI da uvrsti neke sportove kojih nema na OI. Ti sportovi što izabere domaćin postojaće sigurno samo na tim OI. Za svake sledeće zavisi od sledećeg domaćina.
  Japanci su na ove OI uveli bejzbol/softbol, karate, sportsko penjanje, surfovanje i skejt.
  Organizatori OI u Parizu su odlučili da na tim OI budu brejkdens (po meni idiotizam), surfovanje, sportsko penjanje i skejt.
  (tutu tutu, 06. avgust 2021 16:33). Ništa, ako je tako šaljite svi decu na skejt ili penjanje, pa da imamo šampione i u Parizu. A kakav je to sport brejkdens? Ja sam mislio da to ne postoji od 90ih... Sto se Jovane tiče, ma puno mi srce kad se svira i peva naša himna! Odjekuje Tokiom. Uvek nekako OI zavrsimo sa stilom:)
  (veliki strumf, 6. avgust 2021 19:09)

  # Link komentara

 4. Ovako ce i vaterpolisti u nedelju...Nadam se bronzi odbojkasica i korarkasica...
  (Juventino38scudeti, 6. avgust 2021 16:45)

  # Link komentara

 5. Kakav fokus!Mala je britka sablja!
  (Oscar de LA penja, 6. avgust 2021 16:35)

  # Link komentara

 6. Gotovo sam siguran da bi se cula i za tri godine u Parizu, opet zbog Jovane Prekovic koja bi sa 28 godina bila ogroman favorit da odbrani titulu. Medjutim, lopovski MOK je odmah nakon uvodjena, karate izbacio sa OI! Dakle, bitno da cemo i dalje gledati decije igre u vidu skejta, da cemo gledati brejkdens(!?) po prvi put 2024., da nikom ne pada napamet da sa Igara izbaci npr. duvanje zmajeva po vodi, surfovanje, vrtenje turom iznad grede i slicne gluposti, ali karate jesu. Eto, toliko nemamo srece.
  (plavi bechar, 06. avgust 2021 15:39)


  Nije to nista MOK niti uveo niti izbacio. MOK je doneo odluku da domaćin, odnosno njegov olimpijski komitet može na OI da uvrsti neke sportove kojih nema na OI. Ti sportovi što izabere domaćin postojaće sigurno samo na tim OI. Za svake sledeće zavisi od sledećeg domaćina.
  Japanci su na ove OI uveli bejzbol/softbol, karate, sportsko penjanje, surfovanje i skejt.
  Organizatori OI u Parizu su odlučili da na tim OI budu brejkdens (po meni idiotizam), surfovanje, sportsko penjanje i skejt.
  (tutu tutu, 6. avgust 2021 16:33)

  # Link komentara

 7. Taj karate trenira/lo milion dece - ljudi. Bas popularan sport. I sad kad su standardizovali pravila izbacuju ga. Toliko ima glupih sportova,...
  Evo ja imam jedan predlog. Ova sadasnja podela sportova na muske i zenske diskriminise one koji su rodno neopredeljeni (binarni?, oni osobe i sl. ) Svi taki moraju da budu ukljuceni.
  (PiŽon, 6. avgust 2021 16:22)

  # Link komentara

 8. Koja steta sto su kiksnuli djokovic i basketasi... To su bila realna 3 zlata, ivanu ne bih nikad stavljao kao sigurno zlato, ali borba za medalju uvek.. Steta ovo bi bila bas zlatna generacija olimpijaca...
  (Mudrac, 6. avgust 2021 15:51)

  # Link komentara

 9. Gotovo sam siguran da bi se cula i za tri godine u Parizu, opet zbog Jovane Prekovic koja bi sa 28 godina bila ogroman favorit da odbrani titulu. Medjutim, lopovski MOK je odmah nakon uvodjena, karate izbacio sa OI! Dakle, bitno da cemo i dalje gledati decije igre u vidu skejta, da cemo gledati brejkdens(!?) po prvi put 2024., da nikom ne pada napamet da sa Igara izbaci npr. duvanje zmajeva po vodi, surfovanje, vrtenje turom iznad grede i slicne gluposti, ali karate jesu. Eto, toliko nemamo srece.
  (plavi bechar, 6. avgust 2021 15:39)

  # Link komentara