- Komentari -

Brazil kažnjava fudbalere

Olimpijski komitet Brazila saopštio je da će preduzeti mere protiv fudbalskog tima čiji su igrači odbili da nose zvaničnu uniformu tokom dodele medalja u Tokiju

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Jednostavno će igračima biti stvljen u račun novčana nadoknada radi izgubljenog ugovora posle sudskog procesa. To je sa ekonomske strane, e sad dal će im fudbalski savez oduzeti licencu za igranje u to sumnjam jer ipak su oni bitniji savezu nego savez njima
  (latinoamericanos, 9. avgust 2021 08:14)

  # Link komentara

 2. Tako je to kada im "Nike" organizuje čak i prijateljske utakmice.
  (Nike, 9. avgust 2021 07:17)

  # Link komentara

 3. Stvar je beskrajno jednostavna.
  Sportista ima puno pravo da ne bude reklamni objekat ako to ne zeli. Naravno i sponzor ima pravo da ne plati ni dinar tim sportistima.
  (Buha, 08. avgust 2021 19:36)

  они су овде репрезентативци бразила, представљају своју земљу а не себе и морају поштовати уговоре које је савез потписао.
  (CP3, 8. avgust 2021 20:58)

  # Link komentara

 4. @Las

  Donekle si u pravu.
  Ali zar nije poenta olimpijade sportisti koji se takmice?
  I pravila takmicenja se mogu odnositi jedino na sport i organizaciju i njih moraju postovati.
  Oni su ti koji su obezbedili normu i imaju pravo na takmicenje i ako ne zele neku reklamu na sebi to je njihova stvar. Ali onda nek sami plate sve ili njihovi sponzori.
  (Buha, 8. avgust 2021 20:53)

  # Link komentara

 5. Pa ništa,neka vrate pare !
  (tutlo, 8. avgust 2021 20:23)

  # Link komentara

 6. Buha, sportista ima pravo da izabere da postuje pravila takmicenja ili da na takmicenju ne ucestvuje. Tu se zavrsava pravo izbora.
  Uz to, ovde oni nisu izabrali da izadju bez logoa bilo koje firme, nego su izabrali logo koji placa vise, bez obzira sto se za to nista ne pita Fudbalski savez Brazila
  Amerikanci iz Najkija ne smeju da rovare po USA timu, ali su zemlje poput Brazila kao stvorene za diverziju.
  Mene zadivljuje kada u fudbalu vec najprosecniji fudbaler zaradjuje milione po sezoni, o onim boljina da ne pricamo... i onda se iscudjavaju zbog veceg broja utakmica. Jasno je da vrhunski sport nije zdrava delatnost, ali ako ce da brane pravo na zdravlje, a mislim da trebaju, onda moraju da budu spremni da se odreknu dela basnoslovnih plata.
  (Las, 8. avgust 2021 20:08)

  # Link komentara

 7. Stvar je beskrajno jednostavna.
  Sportista ima puno pravo da ne bude reklamni objekat ako to ne zeli. Naravno i sponzor ima pravo da ne plati ni dinar tim sportistima.
  (Buha, 8. avgust 2021 19:36)

  # Link komentara