3

YouTube omogućio besplatno gledanje holivudskih blokbastera

YouTube je nedavno počeo da objavljuje poznate holivudske filmove, koje korisnici mogu da gledaju potpuno besplatno.Gedžeti: Test

Ostalo

Review: Assassin’s Creed: Odyssey

Blago je duboko u potonulim ruševinama. Pluća me izdaju, mrak mi pada na oči, i sve što vidim je odsjaj kovčega koji sadrži dovoljno blaga da mi dozvoli da nastavim svoje putovanje. Uspevam da izbegnem ajkule i da se domognem nagrade, ali me muči dilema. Dogovor je bio da odnesem blago i da dobijem poprilično bogatu nagradu za to.

Gejming nedelja 18.11.2018 18:00 Komentara: 5

Javno - privatna partnerstva za bolju sajber bezbednost

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da je u rešavanju pitanja informacione bezbednosti preduzet sistemski pristup i to uspostavljanjem regulative u toj oblasti, zaštitom ključnih servisa, kao i borbom protiv sajber kriminala.

Vesti ponedeljak 19.11.2018 18:43 Komentara: 0

Ovo je prva igra koja primenjuje ray tracing tehnologiju

Proteklih par meseci, od kada je najavljena nova serija grafičkih kartica iz Nvidijinih postrojenja, naslušali smo se i nagledali raznih priča i primera o tome kako će RTX uvesti revoluciju u gejming, i vizuelnu prezentaciju u igrama dovesti na do sada najrealističniji prikaz u istoriji video igara.

Gejming nedelja 18.11.2018 10:50 Komentara: 2
Sve vesti