Red Dead Redemption dobija "punokrvni rimejk"?

Kao i skoro svaka druga igra koju je Rockstar napravio, i Red Dead Redemption predstavlja kultni klasik. Igra će sledeće godine, u maju, proslaviti 10 godina od izlaska, a njenim uspešnim stopama nastavio je i Red Dead Redemption 2, jedna od verovatno najboljlih igara svih vremena.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar

Pročitajte još:

Ono za čime mnogi PC igrači žale, jeste to što se prvi (a trenutno i drugi) Red Dead Redemption nije praktično nikada pojavio za PC, ali nove vesti unose tračak nade.

"Pouzdane" glasine kažu da Rockstar trenutno veoma aktivno radi na rimejku igre Red Dead Redemption, koji bi trebalo da se pojavi krajem 2020. ili početkom 2021. godine, i to za konzole ove i naredne generacije (PlayStation 5 i Xbox Scarlett), a vrlo verovatno i za PC.

Glasine naglašavaju da će igra biti punokrvni rimejk, a ne samo peglanje i rimster, i da možemo da očekujemo mnoga poboljšanja i funkcionalnosti iz drugog dela igre, što je odlična vest.

Navodno će i mapa biti obogaćena i proširana, zajedno sa dodatnim sporednim pričama, a i sama glavna priča će biti obogaćena, kako bi povezala prvi i drugi deo igre, posebno referencama na Artura.

Iako su ovo trenutno samo glasine, koje uzimamo sa rezervom, one zaista zvuče sjajno.

strana 1 od 9 idi na stranu