Malo je falilo da GTA V dobije zombi apokalipsu...

Iako je danas GTA 5 neverovatno popularan uglavnom zbog svog Online moda, svi smo ga prvo zavoleli prevashodno zbog njegove blesave singlplejer priče i kampanje koja je bila neverovatno zabavna.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar

Shvatajući da novac leži u online igranju, Rockstar nikada nije udostojio igrače obećanog singlplejer DLC sadržaja za GTA V, iako je on bio planiran, pa čak i u izradi.

U 2017. Rockstar je i zvanično potvrdio da Story DLC dodataka neće biti, i tako ostavio milione fanova razočaranim. Međuim, zahvaljujući "kopačima podataka" (data miners) uspeli da saznamo neke detalje iz tih otkazanih DLC paketa.

Dataminer Tez2 kaže da je Rockstar praktično planirao da doda čitavu novu mapu, odnosno redizajniranu postojeću mapu kako bi je prilagodio priči "Zombi apokalipse" koju su želeli da rade, slično kao što je RDR1 imao Undead Nightmare ekspanziju.

I trenutno dodati Casino, zbog kog je GTA V ponovo najigranija igra na konzolama, je prvobitno trebalo da bude tema singlplejer priče pljačke kazina u duhu filma "Ocean's 11".

Zaista šteta što nikada nećemo videti ove priče, ali, šta je tu je...

strana 1 od 9 idi na stranu