Čuvene Sega Mega igre dobijaju HD Remaster izdanja

Ako ste ranih 90-ih odrasli uz legendarnu Segu Megu (bilo pravu, bilo onu sa buvljaka), sasvim ste sigurno igrali dva klasika žanra platformera, igre The Lion King i Aladdin.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Aladin je, sasvim sigurno možemo reći, jedno od najvećih imena platformera tog vremena, igra sa neverovatno zaraznom muzikom i odličnim dizajnom nivoa, koja nam je kidala živce dok smo bili deca, a ništa manji klasik nije ni Lion King.

E pa, došlo je vreme da se kidanje živaca obnovi, gotovo 30 godina kasnije, jer je Dizni upravo najavio da će praviti HD remastere ovih igara.

Trejler nam obećava fullHD grafiku, “nove karakteristike i unapređenja”, sve verzije igara, kao i novi “Watch mode”, u kome možemo prosto da gledamo kako kompjuter sam prelazi igru, i da u bilo kom trenutku uskočimo i nastavimo mi da igramo umesto kompa tačno tu gde je on stao, što je pogodno za prelaženje nekih delova koji su vam naporni ili previše teški, piše Play.

I dok nekim veteranima i hardkor igračima ovo deluje kao smešna novotarija, sasvim sigurno će pomoći onima koji žele da uživaju u igri, ali smatraju da su neki delovi prosto preteški, kao što i jeste bio slučaj sa platformerima 90-ih godina.

Tu je i cela biblioteka omiljene nam muzike, kao i brojna nova podešavanja i druge sitnice. Ovaj legendarni duo u HD izdanju stiže ove jeseni, na svim aktuelnim platformama – Steam, PS4, Xbox One i Switch.

strana 1 od 11 idi na stranu