Sećanje na stare dane: Igrajte GTA 5 u virtuelnoj stvarnosti VIDEO

Poznato je već dobro svima da nezavisni programeri imaju ogromnog uticaja na sudbinu video-igara nakon izlaska i prestanka zvanične podrške. Nema igre koja to bolje pokazuje od Grand Theft Auto 5.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli

Pored modova koji menjaju gejmplej i vizuelni prikaz igre, neumorni "moderi" kreirali i novi sadržaj u vidu odlaska u svemir, remaster GTA: Vice City, i brojnih drugih kreacija.

Sada je ovaj naslov, koji i 6 godina nakon izlaska beleži fantastičnu prodaju, dobio odličan novi mod koji omogućava potpuno prelaženje GTA 5 kao VR naslova.

Sličnih pokušaja je bilo do sada, ali je ovo najpotpunija i najbolja verzija za igranje u virtuelnoj realnosti.

Mod ne predstavlja samo izmeštenu poziciju kamere, već je u potpunosti kompatibilan sa kontrolama i pokretima koje zadajete headsetom i kontrolerima, čak su i međuscene u prvom licu.

Mod funkcioniše dosta kompleksno, ali to vas ne treba da zabrinjava jer je instalacija dosta prosta, a ono što ga čini još boljim je da je kompatibilan sa brojnim drugim modovima. Tako GTA 5 postaje još primamljiviji.

Ako imate neki od uređaja za virtuelnu realnost kompatibilan sa računarima, onda vam preporučujemo da isprobate ovaj besplatni mod igranja, nećete se pokajati.

GTA 5 za igranje u virtuelnoj realnosti možete da preuzmete ovde.

strana 1 od 8 idi na stranu