Nijedno igranje novog Watch Dogs-a neće biti isto VIDEO

Ubisoft je, zvaničnim predstavljanjem na E3 sajmu, potvrdio prethodno procurelu informaciju u vezi sa igrom Watch Dogs Legion, da će igrači moći da igraju kao "bilo koji NPC u igri", prikazavši gejmplej video u trajanju od oko 10 minuta.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
 1. Da ne bide bagovana kao drugi deo... bilo bi već dovoljno.
  (JPR24, 29. jun 2019 21:16)

  # Link komentara

 2. Je l ovo zapravo Watch dogs 3?
   (stef, 28. jun 2019 11:09)

  # Link komentara

 3. @Bg Dex

  Dokle ti ode covece...
   (nekooo, 27. jun 2019 14:01)

  # Link komentara

 4. Ubisoft ne ume da pravi igre. Ovo ce biti lose optimizovano i generalno losa igra, kao i sve ostale
   (sanjuro, 27. jun 2019 07:42)

  # Link komentara

 5. Definitivno jedna od igara koja mi je bas privukla paznju na ovogodisnjem E3.
  WD2 je bio odlican a ovaj deluje bas bas dobro! Svidja mi se koncept mada igranje sa bilo kojim NPC-om je vidjeno jos u Prototype.
  (Citizen X, 26. jun 2019 11:32)

  # Link komentara

 6. Prvi utisak, gledajući gejmplej je, jedva čekam.
  To i jeste glavna fora u svetu modernog gejminga, kada je u pitanju single play mod, da igra pruži igraču potpunu slobodu u odlučivanju, kretanju po virtualnom svetu(open world) i da sama igra ima efekat nekog uzbudljivog blokbastera, koji ima svoj početak, logičnu radnju i kraj. Hardverski ne mora biti toliko zahtevna da bi takva igra bila uspešna, ali velike kompanije poput AMD-a i Intel-a sponzorišu pravljenje igara kako bi smo morali da kupimo njihove nove proizvode bez kojih je nemoguće iste igrati, barem kada je reč o desktop računarima. Sa druge strane, strastveni gejmer neće žaliti za novcem koji je dao da bi apgrejdovao svoj pc hardver, imajući na umu samo jedno, hoću da imam ovu igricu pa makar nemao za leba. Tu bih ja malo zastao i jednostavno se upitao, koji mi je đavo? Čemu sve ovo? Ima li bar malo etike u IT svetu? Mislim da nema. Njih baš briga što se neki klinac napalio da kupi grafičku kartu od 1000 eura, pa smara svoje roditelje da mu kupe, jer su mu obećali da će mu je kupiti ako donese sve petice iz škole, pri tom ne znajući kakve su cene hardvera u modernom IT svetu. Eto problema. Klinac doneo petice, a roditelji moraju da traže kredit u banci kako bi ispunili obećano. Takvom logikom se i služe ranije spomenute kompanije. Ciljna grupa. To je sve što treba znati da bi ste ostvarili dobru prodaju. Etika u svemu ovome je samo misaona imenica. KRAJ.
  (Bg Dex 1970, 26. jun 2019 11:01)

  # Link komentara