1. konzole su odvano postale primarne u gejming industriji, mada se taj jaz između platforma smanjuje, PC je platforma za malo intelegetnije igre, o E-sportu ne treba trošiti reči, Majkrosoft je gotovo sve igre sa boxa doveo na PC. Ostalo je još par ekskluziva na Sonijevoj platformi, ali suviše je to malo sadržaja da bi se osećali zapostavljenim. Verujem da Rokstar ima neki plan za dovođenje RDR serijala na PC, kada i kako videćemo, velika prepreka je i prvi deo koji nikad nije došao na PC a koji je dobro povezan sa nastavkom.
   (biće bolje, 13. jul 2019 08:25)

  # Link komentara

 2. @labudar

  Produzena verzija "nemam para za PC"
   (objavite pls, 11. jul 2019 00:14)

  # Link komentara

 3. Konzlola je majka, igrajte vi svoje igre cs go, lol i te ostale gluposti, a ja cu the last of us, uncharted, rdr 2, god of war....
   (Labudar, 10. jul 2019 07:34)

  # Link komentara

 4. za Cod 2 multiplayer, sto je za mene jos uvek neprevazidjena stvar, konzole ne mogu ni prici dobroj PC masini
   (Dragan, 10. jul 2019 06:54)

  # Link komentara

 5. Imam gejmerski pc a imam i ps4..dzabe kompu sve i grafike od 1000 eura i frejmovi i sve ostalo kada moze da sanja igre kao sto su uncharted the last of us good of war itd itd..
  (Sale, 9. jul 2019 23:26)

  # Link komentara

 6. Ma kakav PC, kakvi bakrači...nabeđeni "jedini pravi gejmeri" na aparatima!
   (biciklo nije moje, uuuuzi ga za uspomenu!!!, 9. jul 2019 19:30)

  # Link komentara

 7. @Low Key Lyesmith @labudar
  Ah ti console/PC master race fanbojevi :) Multiplatform je daleko najbolja opcija, ako se ima novca naravno. Ja igram sve na PC, i glavna prednost u Srbiji je definitivno postojanje "narodskih" verzija igara, što posle početnog velikog ulaganja štedi ogroman novac. Takođe, vrlo bitna prednost za mene je i postojanje veoma velikih popusta na igre posle nekog vremena, pošto ionako nemam vremena da igram sve naslove čim izađu. Dalje, nije istina da je jedino Pes, FIFA, NBA dobra za igranje džojpedom, itekako su dobre i avanture koje i igram na PC sa Xbox džojpedom, naslovi kao AC ili Tomb Raider su za džojped dušu dali. S druge strane naslove kao LOL, StarCraft ili AoE je nemoguće udobno igrati na konzoli. Konzola je u prednosti što se tiče optimizacije i dugovečnosti, kao i izvesnih ekskluziva, ponaročito PS4. PC je često u prednosti ako hoćete high-end grafiku, ali verujem da će se to izgubiti vremenom, kao i ekskluzive za konzole.
   (Kecman, 9. jul 2019 15:26)

  # Link komentara

 8. ja ga igram odavno na pc
   (svasta, 9. jul 2019 13:01)

  # Link komentara

 9. @labudar
  Care, bolje ne pricaj nista i igraj svoj Soni, nemoj da se izlazes blamazi :)

  Inace, postoje tolko bolje i interesantnije igre od RDR2 i to godinama unazad a i aktuelne tako da ne verujem da ikoga dotice ova informacija.
  (Knowitall, 9. jul 2019 08:09)

  # Link komentara

 10. @Labudar

  Pretpostavljam da nikad nisi igrao nista na PC. Uzimam za primjer, igrati bilo kakvu pucacinu na PC-u i PS4 je kao da Ferari i Jugo stanu na crtu. O drugim igrama da ne pricam. PS4 je jedino dobar za sportske simulacije dok se uz pivo lome dzojstici.
  (don tom, 9. jul 2019 08:06)

  # Link komentara

 11. Zato kupite konzolu i igrate sve što poželite. PC nije za igranje igrica, dobar je za druge stvari, dok je konzola (ps4) bukvalno napravljen samo za igre.
   (Labudar, 8. jul 2019 23:59)

  # Link komentara

 12. Uzimajuci u obzir da nisu objavili nikakvu informaciju, cak ni da se sprema pc verzija, tesko ce izaci pre leta 2020.
  (Ivan, 8. jul 2019 22:59)

  # Link komentara

 13. RDR2 je najprecenjenija igra u istoriji igara. I to mislim isključivo na "single player" kampanju.
  (Trojka!, 8. jul 2019 21:37)

  # Link komentara

 14. Ne lozite se nece izaci nikada za Pc kao sto nije izasao ni prvi deo nikada.
   (shomx, 8. jul 2019 20:35)

  # Link komentara

 15. Mada bih voleo videti RDR2 na omiljnoj mi, i ujedno jedinoj gaming platformi na kojoj igranje - naročito igranje igara kakva je RDR2; igre ovog tipa definitivno nisu za konzole - ima smisla, male su šanse za takvo što. A ovo - RDR2_PC_Accomplishments:"Accomplishments" - nipošto nije dokaz da će RDR2 izaći za PC. FFS, zar nikom nije palo na pamet da se ono "PC" odnosi na "Player Character"? Bojim se da ćemo mi, PC igrači - Pravi i jedini gamers!!! - ostati uskraćeni za RDR2. No, dobro - valjda će Chris Roberts i škvadra završiti taj Star Citizen i održati najbitnije obećanje (to da pomenuta igra neće izaći u verziji za konzole). Čekaju na sneke zaista sjajne igre ya PC u budućnosti, ali, avaj, sve one će imati i console verziju... Mechwarrior 5: Mercenaries bi trebao izaći u poslednjem tromesečju ove godine, ali se plašim da će biti izbačena i console verzija (the horror, the horror). Ono što stvarno žalosti, je da će Cyberpunk 2077 definitivno izaći i za gaming konzole, a i Larian je najavio da će Baldur's Gate III imati i console verziju (again - the horror, the horror).
  (Low Key Lyesmith, 8. jul 2019 16:54)

  # Link komentara